worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Tuesday, June 5, 2012

Elutee number 6 - Toitja

6 ON kohusetundlikkus, soov luua harmooniat, tõde, õiglust ja tasakaalutunnet enda ümber. Armastus ja kaastunne on tema meeles ülimad, seetõttu saab ta olla edukas õpetaja, nõuandja või tervendaja. Teisi tõmbab tema poole temast kiirguv arusaamine.
Number 5 all oli võimalus kogeda sündmusi ja emotsionaalseid kohtumisi. Nüüd ollakse valmis võtma enda peale sotsiaalset ja perekondlikku vastutust ehk number 6 vibratsioone. 6 on perekondlik, kunstiandega vibratsioon, selle numbri all peavad ioonid kohanema teiste vajadustega.
6 igatseb lähedast kaaslast, abielu, kodu ja perekonda, kus valitsevad ilu ja harmoonia. Sellega kaasneb loomulikult vajadus kogukonna teenimise järele. 6 jääb paigale, liitudes kogukonna konservatiivse elemendiga, kus ta saab luua parema elukvaliteedi. Olles kunstiandeline, võib ta saada suurepäraseks kunstnikuks.
Numbris 6 on numbri 3 loovus tõusnud teadvuse kõrgemale tasandile. Numbri 2 tundeid ja meelt rakendatakse materiaalses maailmas 4 : 2 + 4 = 6. Kui nimes esineb number 6, näeme intellektuaalset loovust kujutlusvõime tasandil, mis on praktilist intellekti sümboliseeriva number 4 vastaspoolus.
Number 6 on seotud armastuse, tervise, ilu, harmoonia, rahu, mõistmise, soodsate juhuste ja õnnega. Kuueharuline Taaveti täht koosneb ülespoole osutavast kolmnurgast (meesaspekt – tuli ja õhk) ja allapoole osutavast kolmnurgast (naisaspekt – maa ja vesi). Jumal lõi maailma kuue päevaga, seega sümboliseerib number 6 ka lõpuleviimist ja täiuslikkust.

Võtmesõnad: Intellektuaalne loovus, kujutlusvõime, abstraktne mõtlemine, perekondlik ja sotsiaalne vastutus, teenimine, armastus, kaastunne, nõustamine, tervendamine.


Need inimesed peaksid õppima kandma vastutust pere ja ühiskonna eest. 

Nende eesmärk peaks olema teiste teenimine ja aitamine. Nad peavad näitama sümpaatiat ja tegutsema kohtumõistjatena. 
Nad on mõnusad, armastatud, ja meeldivad inimesed. Tunnevad end hästi rahulikus keskkonnas. On romantilised ja naudivad seltskonda. 
Harrastavad skulptuuri, muusikat ja muidu kunstiliike. 
Neil on hästi arenenud värvitunnetus.
Nad on tasakaalukad, vaoshoitud ja tegutsevad kõige paremini looval tööl. Nad on lojaalsed ja ustavad, kuid võivad tahta teha teisi endast sõltuvaks. Nad väldivad tülisid ja mõistavad alateadlikult inimeste raskusi ja vajadusi. Nad ei ole huvitatud rahast, kuid on kokkuhoidlikud. 
Nad on loodud perekonnainimesteks. Tahavad oma lastele vaid parimat, on valmis teisi kuulama ja aitama neid. Nad on usaldusväärsed ja juba varakult satuvad vastutavatele kohtadele.  Mõned ametid: põetamine, heategevus, arstiteadus, abielunõuanded jne. 
Sobib kunstiline töö. Peaksid vältima stressi põhjustavaid ameteid. 

See elutee kuulub armastuse ja abieluga kokku nagu sukk ja saabas. Kui neil ei ole lapsi, siis on võimalik, et nad õpetavad koolis lapsi ja kohtlevad näiteks oma töötajaid nagu lapsi. 
Nende jaoks jäävad nende lapsed alati lasteks ja sekkuvad kaua nende ellu. 
Kui neil ei ole lapsi, siis on neil kidnlasti mõni koduloom. 
6-naine tõmbab ligi mehi, kes käituvad nagu poisikesed. 6-mees aga "printsesse herneteral"
Nad peavad endale leidma viisi, kuidas nad kasutavad oma loovat energiat.  Kunst, muusika ja luule on selleks loomulikud teed. Kui neil on igav, siis võib meeldida neile keelepeks või pidev kodu kaunistamine. Kui nad ükskord abielluvad, veedavad nad aega pigem oma partneri kui oma sõpradega. Kui nad pole teinud valikut perekonna kasuks, on töökoht nende kodu ja kolleegid nende perekond. Nad on igalpool hoolitsevad. 
Need on väga külgetõmbavad inimesed. Enamasti füüsiliselt köitvad ja neil on ka teatud vägi, mida on raske eirata. Neil on vaja juhtida või hallata iseenda firmat. Teiste alluvuses töötamine on neile raske. 
Nad peaksid ette vaatama, mida nad mõtlevad. Kui nad tunnevad, et saaksid ka ise hakkama laste kasvatamisega üksi, siis nad peagi ka lahutavad. 
Nad vajavad harmooniat. Kahjuks peavad nad aga tõdeda, et kõigepealt peavad nad tegelema enda kurbusega ja alles siis teiste omadega. 
Neil on kodus kõike. Nad on sündinud sisekujundajad ja neile meeldib oma kodu ümber korraldada. 
Naistel on VÄGA tundlik lõhnataju! (Lausa nagu krimikoerad)
Nad ei suhtu hästi kriitikasse. Kõigepealt tuleks neile öelda kompliment ja siis jagada konstruktiivset kriitikat. 
Sõpradena on nad väga truud ja usaldusväärsed, nad hoiavad saladusi. Kui nad kedagi reedavad, siis tunnevad nad tegelikult ennast väga halvasti. Nad paluvad andeks nii kaua kui vaja.
Seega - hoidke oma suu kinni!
Elukutsetest sobivad: sisekujundaja, kinnisvaraäri, juhtimisnõustaja, konsultandid. Nad on ka parimad juuksurid ja jumestuskunstnikud! Palju kuusi tegeleb pillimängu või laulmisega. 

Väga palju tunnevad kuued end reedetuna ja näevad end märtrina. Nad oskavad suurepäraselt tekitada teistes inimestes süütundeid. Kui need inimesed on õnnetud, on seda kõik. Nad oskavad oma tujuga teisi mõjutada. 

Nende puhul on tavaline, et nähakse neid kaastundlikku isiksust, kuid kui nad otsustavad, et keegi neile ei meeldi, siis võib ta õhu väga jäiseks muuta. Nendel inimestel on ALATI oma arvamus. 
Nende moto on see, et kui tahta, et midagi tehtud saaks, siis tuleb ise ära teha. 
Nad teevad üsna kõva tööd ja näevad vaeva, et tunda end erakordse ja asendamatuna. 



NAISED: 

On üldiselt kunstiala asjatundjad, head emad ja ümbritsevad end ilusate asjadega. Nad on sünnipärased perenaised ning hellitavad oma mehi. Suurepärased kokad ja on rohkem vaimsed, kui seksuaalsed. 
Head meelelahutajad ja suurepärased keelitajad. Võib ka juhtuda, et nad ei suuda oma mehi seksuaalselt rahuldada, seetõttu võivad lubada mehel ka petta, kui tunnevad et armastuse vundament seisab kindlalt paigal. 
Väga emalikud naised. Küünlavalgus, hea muusika, vein või meeldiv parfüüm sütitab neid. 
Tihti nad tahavad, et neid keelitataks seksuaalvahekorrale. Nad tahavad oma meestele meeldida ja riietuvad mõnikord ahvatlevalt. Neile teeb head meelt, kui näevad, et mees on rahul. 


MEHED: 

Head pereisad. Naistega tahavad jagada kõike. Kõrge moraaliga, sarmiakad ja harmoonilised. Oskavad luua õige õhkkonna õiges kohas ja neile võib alati loota. Nad on arukad ja tunnetavad ilu. Nad ei ole naistemehed, pigem kaalutlevad pereisad, kuid ka armukadedad. 
Mehi veetlevad pikad, laisad seksuaalvahekorrad, mille vältel saab teha "uurimisreise" :D 
Nad tahavad naisi, kes mitte ainult ei lõhna hästi, vaid ka maitsevad hästi. Nad armastavad aeglast, meelelist silitamist ning peenetundelisust ja äärmine tähelepanelikkus on nende armastuses tugevaim relv. 

Seksikad kehaosad: kael, turi, kurk, selja alaosa, tuharad, suguelundid.



Need inimesed tahavad teisi aidata, kuid ise ei taha teiste abi. Mõnikord võivad olla ka isekad ja võimukad ning pakkuda oma abi või arvamust liiga innukalt. Hea oleks õppida teha vahet teiste abistamise ja teiste asjadesse nina toppimise vahel. 
Mõlemad sugupooled on romantilised. Nad on truud, usaldatavad ja südamlikud. 

Nad armastavad pikki eelmänge ja vesivoodit. Neil võib olla mingil määral ka piiluja või enesenäitaja loomust. Lõbunaised nr 6 teevad tööd nagu halastajaõed, kes abistavad vaeseid inimesi, kellel ei ole kedagi teist. 



    VÕRDSED NUMBRID 3, 6, 9

SOBIVAD NUMBRID 2, 4, 8
VASTUOLULISED NUMBRID 1, 5, 7



Kuulsad 6-d: Stallone, Einstein, Verdi, Lennon jne jne.



Kuidas number 6 mõjutab sinu isiksust?

Sul on tugev kujutlusvõime ja sügav vajadus tunda end osana tervikust: sulle meeldib tunda ühtekuuluvust ja teada oma kohta rühmas.Sul on võibolla kergem end identifitseerida rühma liikmena, kui üksikisikuna. Sul on hea võime näha kogu rühma vajadusi - sul on väga tugevad aistingud ja arenenud "kuues meel". Sul on võime näha kogupilti ja asetada sellesse pilti ka teisi. Sul on arenenud õiglstunne ja sa soovid, et kõik saaksid oma arvamuse välja öelda ning kõikide vajadused saaksid rahuldatud. Sa oled väga hea kaastundliku suhtumisega kuulaja. Sa ei süüdista tavaliselt teisi. Kõige õnnelikum oled sa siis, kui saad töötada koos teistega, mitte üksinda. Sul on kõrge teadlikkus pereväärtustest ja kui sul on isiklikke probleeme, kaldud abi saamiseks pöörduma perekonna poole rohkem, kui sõprade poole. Samas oskad sa ka ise probleeme lahendada, ning tead, et ei suuda teisi aidata, kui ei oska aidata iseennast. Oled ühiselt mõtlev inimene ja sinu karjäärivalikuks võib osutuda kogukonna abistamine. Võibolla oled inimene, kel on tugev kohusetunne ja kes võtab oma kohustusi väga tõsiselt. Sa ei tagane, kui olukord muutub keeruliseks ja kui tegemist on suhete, tervise või ametialaste kohustustega, soovid neid kogeda põhjalikult. Sul on loomupärane and koduloomiseks ja sulle meeldib, kui inimesed tunnevad end sind külastades teretulnuna. Sa oled lahke inimene, kel on suur avatud süda ja piisavalt armastust kõigi vastu ning soovid täitsa maailma soojusega. Sa armastad ja vajad harmooniat enda ümber, sa armastad ilu ja naudid häid asju elus. Sulle võivad meeldida peened roas ja kallid veinid, sulle meeldib osta või vaadata sensuaalset või erootilist kunsti ja sulle meeldib kuulata head muusikat, mis toidab sinu vaimu ja avab sinu südame. Sulle meeldib rõivastuda sensuaalselt ja kanda hästi istuvaid, viimase moe ja disaini järgi loodud rõivaid. Loomulikult meeldiks sulle elada glamuurset elu. Sa armastad kultuurset elu. Tavaliselt oled meeskonnale orienteeritud inimene ja naudid mitmeid meeskonnaspordialasid, aga ka mediteerimist või joogat.


Sinu väljakutsed

Negatiivses ilmingus võib see tähendada, et oled inimene, kes teiste vajaduste rahuldamisest olulisemaks peab oma vajaduste täitmist, ning annad oma parima, et see kindlustada. Kui keegi peaks millestki ilma jääma - siis pole see kindlasti sina - sa ei ohverda ennast mitte kellegi nimel. Kuigi sul on võime olukorda väga selgelt tajuda, ei soovi või taha sa näha tervikpilti või mõelda, et peale sinu on maailmas veel inimesi. Tasuks meeles pidada, et elu läheb edasi kas sinuga või sinuta ja keegi pole asendamatu - maailmas on palju inimesi ja tavaliselt ka palju valikuid. Vahel võid sa teisi inimesi kuulata üksnes siis, kui see sulle sobib või kasulik on. Vahel võib olla täpselt vastupidi. Sa võid mõelda ka üksnes teiste vajadustele ja kogu rühmale, unustades iseenda. Andmise oskus on suurepärane oskus. Kuid kui sa eirad oma probleemide lahendamist või omaenese eluga tegelemist, võib see sind ära kurnata. Sa oskad väga hästi teiste eest vastutust võtta ning vahel võid võtta liiga suure koorma kanda. Liiga palju anda ei ole hea, võid hakata ennast põlgama ja satud enesehaletsusse. Sa pead õppida ütlema "ei" ilma süütundeta, ehk siis - mõeldes ka iseendale, saad olla kasulik ka teistele. Sa võid olla sekkuv inimene, kes topib oma nina teiste asjadesse või muutud kutsumata külaliseks nende elus. Tihti topid oma nõuandeid inimestele, kes neid ei vaja ja surud peale oma hinnangut. Sinu kriitilised arvamuseavaldused või süüdistused võivad teisi ärritada. Nendel hetkedel peaksid mõtlema ka teiste vajadustele ja asetama ennast teiste inimeste olukorda.  Vahel võid olla ülitundlik ja kui leiad, et teised on sind solvanud või haavanud, võid tahta kätte maksta. Vanu "lahinguid" võid sa jätkata aastaid, aga see teeb sulle endale ainult kahju. Sa kaldud asjadest kinni haarama ja muutma need oma kinnisideeks. Sa pead meeles pidama, et oled osake rühmast ning vaid seeläbi suudad respekteerida teiste veendumusi ja vajadusi. 

Armastuses ja seksis

Sa võid olla maailma kõige suurem romantik ja nautida iga minutit, mida sa armastamisele pühendad. Sa armastad armastada, täielikult ja lõplikult, kogu südamega ja oma suhtes oled valmis andma kõik. Sa oled totaalselt pühendunud ja võid otsida pikaajalist suhet abielu ja lastega, kus loomulikult kõik perekonnaga seotud on sinu jaoks esikohal. Väga oluline on sinu jaoks ka sinu suguvõsa. Kõik oma emotsioonid investeerid sa suhtesse, niiet kui midagi läheb natuke valesti, tunnetad sa seda väga teravalt. Kui oled armunud, võid leida end õnnest ja rõõmust pisaraid valamas. Kindlasti meeldiks sulle ka oma partneriga väljas käia ja koos hea välja näha. Ühel hetkel võid sa mõista, et sa ei saa olla ja näida õnnelik kogu aeg. Suhtes olemise glamuur võib viia sind nii kõrgele, et tegelik elu võib osutuda probleemiks. Peale lahkuminekuid soovid sa kindlasti jääda ekskallimaga sõbraks. Sa võid olla ka üsna armukade, aga nendel hetkedel pead sa õppima armastama iseennast. Seksuaalelus on armastus ja emotsionaalne side partneriga sinu jaoks erilise tähtsusega, et saaksid tunda end turvaliselt ja rahuldatuna. Sinu jaoks võib seks olla osa kogu suhte täiuslikkusest, mitte vahend, isegi kui naudid seksi ja meelelisi mõnusid. 

Lapsepõlve kogemused

Sa võisid olla laps, kelle toas oli palju pehmeid mänguasju ja muinasjuturaamatuid. Sinu lapsepõlves puutusid kokku paljude sugulaste tuttavatega, kelle juures käisid külas ning kes külastasid ka sinu kodu. Sa võisid armastada loomi - eriti koeri ja võibolla veetsid aega lemmiklooma eest hoolitsedes. Sa võisid armastada kohustusi, mida lemmiklooma omamine nõudis ja sa kandsid selle eest hoolt, et lemmikut koheldakse kui perekonnaliiget. Juba noorena oli sul vajadus kanda vastutustt perekondlike kohustuste eest. Selle numbriga lapsed vajavad palju emotsionaalset tuge!

Tervis

Sa võid kannatada emotsionaalse stressi all. Võid olla aldis ka probleemidele hormonaalsüsteemis või kannatada korduvaid haigusi. Aldis ka emotsionaalsele kurnatusele ja väsimusele. 

Elukutsevalikud

Sinust võib saada poeet või kirjanik, laulja või kunstnik - selle läbi saad väljendada oma tundlikkust ning kuna sulle meeldib ilu, võid töötada ka iluvaldkonnas nt jumestuskunstnikuna, ilusalongis, fotograafi või disainerina.  Võid valida ka sotsiaalhoolekandeametniku ala või vabatahtliku töö. Samuti ka loomaarst, arst või õde, või ka isegi juhtimisvaldkonnas. On reaalne, et võid end isegi kloostrisse sulgeda. 






















1 comment:

  1. Dr Itua ravib minu HIV-i, olen olnud ARV tarbimine 10 aastat. Ma olen olnud valus, kuni tulin üle dr Itua blogides site.I e-posti talle oma üksikasjad minu HIV ja minu asukoht selgitasin iga asi talle ja ta ütles mulle, et ei ole midagi hirmul, et ta ravib mind Ta andis mulle garantii, Ta palub mul maksta esemete eest, nii et kui ma paranen, näitan ma tänulikkust ja andsin tunnistust oma tervendavatest maitsetaimedest, mida ma kavatsen teha sinu ülejäänud HIV-i jaoks. ja muud haigused näevad dr Itua.I head tööd. Ma sain ta ravimtaimi EMS Courier'i teenuse kaudu, kes toimetas oma postkontorisse 5 tööpäeva jooksul. Dr Itua on aus mees ja ma hindan teda tema hea töö eest. ta hindab teda ja ülejäänud mu sõpru ka liiga, on rõõm mulle, et ma olen vaba pillid ja võttes, et rasva belle on nightmare.you mõistate, mida ma räägin, kui teil on sama probleem ma olin olles siis mitte nüüd küll. Ma olen vaba ja tervislik Suur tänu dr Itua Herbal Centerile. Mul on ka tema kalender et ta hiljuti mulle saatis, ta ravib igasugust haigust, nagu vähk, herpes, fibromüalgia, Hiv, B-hepatiit, maks / neerupõletik, epilepsia, viljatus, fibroid, diabeet, Dercum, Copd ja ka tagastama Ex Lover Back. Siin tema kontakt .drituaherbalcenter @ gmail.com Või Whats_app number +2348149277967

    ReplyDelete