worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Monday, June 4, 2012

Elutee number 5 - Seikleja

5 SÜMBOLISEERIB vabadust, muutumist ja seiklust. Uudishimu ja pidev tegutsemine loovad leidliku, kohanemisvõimelise ja mitmekülgse olendi, kes on alati valmis riskima.
5 asub numbritsükli 1–9 keskel, väljendades inimlikkust, isiksust materiaalses maailmas, võimalust otsustada. Seda võiks nimetada pöördepunktiks, kus keha ja vormi saanud ioonid peavad otsustama oma saatuse tsükli teises pooles 6–9. 5-le avaneb palju võimalusi ja erinevaid kogemusi, millest ta saab vajalikku informatsiooni otsustamiseks.
5 suhtleb pealiskaudselt ja palju. Oma erinevate minevikukogemuste tõttu on ta loomult korraldaja ja reklaamija. Ta on hea suhtleja, kes teab kõigest natuke ning tahab ringi rännata, et kogetut teistele edasi anda. 5 tõmbab vastupandamatu magnetismiga ligi vastassugupoolt ja see viib vastutuseni koduste asjade eest, mis järgneb number 6 all.
Inimesed õpivad ja arenevad, kasutades oma viit meelt. Viis meelt on inimese energiamustri tuumaks, mis asub nimediagrammi keskel (lähemalt 6. peatükis). Kui nimediagrammil ülespoole suunatud viisnurk väljendab valguse, vaimsete püüdluste ja hariduse jõudu, siis allapoole osutav viisnurk näitab pimeduse, nõiakunsti ja musta maagia jõudu. Need inimesed, kelle nimes domineerib number 5, on valiku ees, kas mõista, et nad on jumalikud olendid, või elada nii, nagu elaksid vaid üks kord.

Võtmesõnad: Meeled, areng, paindlikkus, sallivus, õppimine, mitmekülgsus, leidlikkus, kohanemisvõime, muutus, tegutsemine, reisimine, seiklus, propaganda, tehingud.


Nemad peavad leidma õige viisi oma vabaduse kasutamiseks. Nad peavad aru saama, et mitte miski ei ole püsiv. Nemad on hingelt mustlased. Nad tahavad minna kõikjale ja vajavad pidevalt uusi stiimuleid.
Püsivaid suhteid loovad nad ligi 30 aastaselt. Nende elu koosneb kogemustest.
Nad on üllatavad, taibukad, seiklushimulised, võimekad ja rahutud. Nad tahavad olla vabad. Uus ja eriline ergutab neid. Nad vihkavad rutiini ja on väga impulsiivsed. Nad on energilised, aga ka isekad, temperamentsed, mõtlematud. Vahel ka kriitilised ja sarkastilised. Elu = väljakutse! Pidev liikumine, areng.
Nad on omamoodi andekad, oskavad kõike natukene, aga korralikult mitte midagi. Ametivalik on üsna raske.
Sobivad töid võib leida nt: rahanduses, arstiteaduses, kunsti või teaduse valdkonnast. Meeldib ka inimestega suhtlemine.

Põgenemiseks kasutavad need inimesed seksi, toitu, mõnuaineid, alkoholi, reisimist või ületööd. Väga harv on see, et need inimesed üldse abielluvad. Ja kui abielluvad, siis on see lühiajaline. Need inimesed vajavad oma ruumi.
Nad tahavad alati head välja näha. Neile ei meeldi olla kole ega ka inimesed, kes ei ole veetlevad. 
Nad on ka parajad detektiivid, selgitavad alati kõik välja, sest nad tahavad kõigega kursis olla. Nad vihkavad teadmatust.  Neile meeldib tähistada igasuguseid pidupäevi ja neile  meeldib teha ilusaid kingitusi teistele. Neil on ka väga hea kirjutamisoskus ja and oskavad suurepäraselt anda teavet, mis äratab teistes uudishimu. Sõnaosavad.
 Neist võivad saada head fotograafid, lendurid, reisikorraldajad, giidid, reisijuhid - kõik, mis on seotud reisimisega!
On oluline, et nad kasutaksid oma energiat ja indu ja läheksid kasvõi ümbermaailmareisile!
Nad on ka üsna kaastundlikud. Kui nad näevad kodutut, tahavad nad kuulda tema lugu. 
Samamoodi võib neid paeluda ka lugemine. Nad elavad loetule väga kaasa. Nad võiksid ise ka väga põneva raamatu kirjutada. 
Nad on rahutud ja peavad olema pidevas liikumises. Nad alustavad kergelt suhteid ja võivad kergesti ka petta. 

NAISED:
Eelistavad näha maailma ja erinevaid mehi, enne kui loovad suhte. Nad on väga seksuaalsed ja vajavad kuumaverelist meest, kes suudavad rahuldada nende ihasid. Kirglikud ja väga valivad. Vajavad üsna palju tähelepanu ja vajadusel näitavad initsiatiivi.
Igavad kodused askeldused ei hakka neile kunagi meeldima.
Seksis kujutavad naised end meelsasti siidköitega seotuna, jalad harali jne jne. 
Laes olevad peeglid erutavad neid. Suudlused üle keha on teema.
Lemmikasend on kindlasti 69. 

MEHED:
Tahavad elada ohtlikku elu, riskida ja panna närve proovile. Võivad tahta, et naine vaataks nende järele, oleks nagu ema. Nad armastavad loomalikult. Neile ei meeldi, kui neid kamandatakse. Nende suhtumine seksi võib naisi lausa ehmatada. Noorena on nad üldiselt naistemehed. 
Seksis - meeldivad meestele pornofilmid, suuseks.. KÕIK! Nad oskavad palju nippe ja paljud neist võivad kasutada preparaate, mis pikendavad erektsiooni. Ei ole ka ime, et nende seas on palju transvestiite, homoseksuaale või biseksuaale.

Seksikad osad: kõht, käed, käevarred, õlad, suguelundid.



Nad võivad olla tujukad, mõtlematud, enesearmastajad ja kriitilised. Raha suhtes hooletud, naudinguhimu võib minna liiale ja põhjustada sõltuvust suitsetamisest, alkoholist, narkost ja seksist...

Seksuaalelus tahavad kõike proovida. Üldiselt tunnevad nad kõiki poose, harrastavad seksi erinevates kohtades! Seksuaalsed abivahendid, käsikirjad, misiganes - ei ole neile võõras. 
Põhiline on see, et midagi ei jääks proovimata! :D Selle võnke piires elavad lõbutüdrukud on tavaliselt nümfomaanid ja teevad tööd himust. 


VÕRDSED NUMBRID 1, 5 ,7
SOBIVAD NUMBRID 3 , 9
VASTUOLULISED NUMBRID 2, 4, 6
NEUTRAALNE 8





Kuidas number 5 mõjutab sinu isiksust?
Sulle on antud sügav vajadus teistega suhtlemise järele. Suheldes tunned seotust inimestega, eriti kui see puudutab midagi sinu jaoks olulist või midagi omavahel ühendavat. Suhtlemise abil liigub "elu edasi" ja sulle võib meeldida suhtlemine inimestega mujalt maailmast. Armastad reisida ja reisides saad kontakti erinevate kultuuride ja eluviisidega. Sa võid ka töötada firmas, kus kohtad väga erinevaid inimesi. Sulle meeldib sõnaliselt ja suuliselt väljenduda. Ometi toimub suhtlemine suuremalt jaolt sinu "kehakeele" vahendusel - isegi kui oled koos inimestega, kes sinu "keelt" ei mõista, suudad selgelt nendega suhelda, ilma vajaduseta märkide keeles kõnelda. Sa võid suhelda ka telepaatia vahendusel, sest sul on kristallselged mõtted, mida oled suuteline projitseerima nii, et teistel on neid kerge üles noppida. Kui inimesed sinust mõtlevad või sulle sõnumi saadavad, oled suuteline nende mõtteid ka "üles noppima". Sulle ilmselt meeldib kasutada arvutit, mille abil saata ja vastu võtta informatsiooni kogu maailmast. 
Sa oled nalja ja pidu armastav inimene, konkreetsemalt öeldes otsid mentaalset stimulatsiooni. Võid seda saavutada, kuulates loenguid sind huvitavatel teemadel, uurides raamatuid, saades reisikogemusi või osaledes erinevatel kursustel. Sul on helge pea ja kiire mõtlemine, teistega kõneldes võid sageli hüpata ühelt teemalt teisele. Sama ka tegevustega, eesmärgiks saada võimalikult palju kogemusi. Sul võib olla teadlase vaim, mis tähendab, et otsid konkreetseid fakte. Soovid teaduslikku tõestust, et asjad toimivad. Võibolla ei ole sa nõus valuvaigistit enne manustama, kui oled meditsiiniajakirjast lugenud, et selle toime on teaduslikult effektiivseks tunnistatud :) Sulle meeldib ka asju üksipulgi lahti harutada, et oma silmaga näha, kuidas need toimivad. Kõigis elu valdkondades huvitab sind põhjus, mis paneb inimesed liigutama. Sulle meeldib katsetada ja üritad elu eest teada saada, kuidas elu tegelikult toimib. Sa kiirgad magnetina, lummates oma sarmiga teisi. Tõmbad ligi erinevaid inimtüüpe, sest oled nii elav. Teistele meeldib sinu seltskond, oled põnev ja särav vestluskaaslane. Sind võluvad inimesed samuti ja sinu meelest on elu üks suur ja vahva seiklus, mida tasub täiel rinnal nautida. Sa võid olla ka spontaanne inimene, keda loomulik uudishimu ajendab minema maailma kogemusi otsima. Kindlasti meeldib sulle ka ostlemine ja käimine poest poodi. Sa oled pühendanud oma elu elamisele ja nautimisele. Sul võib olla väga selge nägemus, mida sa elult tahad. Oled ka positiivse mõtlemisega, "teeme ära" suhtumisega, mis aitab sul oma eesmärke ellu viia. Sulle meeldib füüsiline pingutus ja eelistad spordialasid, mis tõstavad adrenaliini. 


Sinu väljakutsed
Sa võid olla aegajalt aldis rahutusele, kuna triivid ühelt asjalt teisele. Sulle võib tunduda, et elus on nii palju asju, mida tahaksid avastada, et ei leia kusagil asu. Sellegipoolest saad kasutada oma mõtteselgust ja positiivsust, mis aitavad otsustada, mis asjad sulle elus meeldivad ja millele oleks vaja aega pühendada. Vahel ei meeldi sulle sügavuti minemine üldse ja proovid oma kohustustest vabaneda. Pikaajaline seos nt mõne tööga võib tekitada sinus frustratsiooni ja võid tüdineda, kaotada keskendumisvõime ja teistega suheldes kergesti ärrituda. Proovid isegi põgeneda või lahkud töölt. Samas, kui suudad ühele inimesele või tööle keskenduda, õpid elust rohkem - õpid kõike palju täiuslikumalt tunnetama ja kogema. Kui oled ühe asjaga lõpetanud, tunned ülesande õnnestumisest rõõmu ja liigud edasi järgmise kogemuse saamise suunas. Vahel sa ei oska ka loobuda või taanduda millestki, kui oled millegiga seotud. Mõnikord võid seada endale ka piiranguid, sest kardad muutusi ja "tõeliselt" elada. Sind võib hirmutada ka valikuvabadus, sa ei oska valida kõikide heade asjade vahel. Mõnikord peaksid riskima ja proovima uusi asju, et olla elule rohkem avatud. 
Mõnikord võid olla muutlik ja mõne koha pealt täiesti otsustusvõimetu. See muutlikkus võib muuta sind mitteusaldusväärseks, eriti kui see puudutab sinuga tehtud kokkuleppeid. Sinuga kohtumist on väga raske kokku leppida, viimasel hetkelgi võid ümber mõelda. Võid sageli ka oma rõivaid vahetada, sama ka inimestega. Tegutsedes hetke ajel, võid saavutada rohkem, kui kõike hoolikalt ette kavandades. Vahel võid olla ka halb suhtleja, see tuleneb sellest, et oled segaduses, teadmata, mida mõelda. Vahel võid meelt heites otsida uut stimulatsiooni, mis vabastaks sind igavusest. Sind võivad meelitada meelemürgid. Võid sõltuvusse sattuda ka enese vormishoidmisest, vitamiinidest või mõnest teraapiast. Need võivad sind pikaks ajaks maha rahustada, kuid pead siiski endas selgusele jõudma, mida sa elus tahad. 

Armastuses ja seksis
Sinu jaoks võib olla väga tähtis leida partner, kellega sa saad avatult suhelda ja sinu jaoks on oluline ka teada, et ka tema suudab sinuga olla sama avatud. Nt tulles õhtul koju, soovid sa oma partnerile kohe hakata rääkima, mida sa kõike sellel päeval korda saatsid ja soovid kuulda ka tema lugusid. Sinul peaks olema partner, kes oskab sind kuulata ja huvitavaid lugusid rääkida.  Sind võib huvitada inimene, kes on "elanud" ja kes saab sinuga oma kogemusi jagada. Vahel võid isegi partneri eriala lähemalt uurima asuda, et saaksite üheskoos pikki vestlusi pidada. Võibolla otsid partnerit, kes oleks intelligentne või suudaks stimuleerida sinu vaimu faktidega. Sa armastad seiklusi ja võid otsida partnerit, kes jagaks sinu elutahet. Sa armastad korraldada pidusid ja vastuvõtte oma sõpradele ja partnerile. Sa oled külgetõmbav inimene, kes kogub palju imetlejaid, ja inimesed ootavad suure põnevusega kutseid sinu pidustustele! Vahel võid olla väga rahutu, seega vajad partnerit, kes seisaks jalgadega maa peal ja aitaks sul liigset energiat välja elada. Vajad kedagi, kes oleks suuteline sind maha rahustama. Ometi meeldib sulle vahel riskida ja isegi püsisuhtes olles meeldib sulle teistega veidi flirtida või lõbutseda juhuslike inimestega. Suhtes võid olla üsna keeruline, sest sinu muutliku meele tõttu ei pruugi partner iial arvata, mida sa järgmiseks mõtled või teha kavatsed, ega tea tegelikult kunagi, kes sa oled. Sa armastad ettearvamatust ja spontaansust. Seksuaalelus võib sind võluda partner, kes tekitab sinus adrenaliini kuuma ja seiklusrohke seksiga, samal ajal kui sina lisad eelmängule vürtsi võimalikult ohtrate "siivutute" naljadega. Sa oled naudingute otsija ja seks on üks suurepärasematest vahenditest, millega ennast ja oma partnerit kostitada. 

Lapsepõlve kogemused
Nooruspõlves võisid kogeda situatsioone, mis on ehk pannud proovile sinu võimekuse eluga edasi minna. Näiteks oled kogenud ehk ema või isa kaotust või sind on rusunud muud rasked sündmused. Sinu eluarmastus ja positiivne ellusuhtumine on aidanud kõikidest rasketest katsumustest üle saada. Sinul võis olla palju kohustusi lapsepõlves, erinevate kodutööde tegemine jne. Võisid olla rahutu laps, kelle tähelepanu triivis koguaeg ühelt teemalt teisele. Sa otsisid alati uusi seiklusi, nagu puude otsa ronimine, jalgrattal lahtiste kätega sõitmine või muude julgustükkide tegemine ning sõprade õhutamine. Sinu vanemad olid ilmselt murest murtud ja sinu trikkidega tegelemine oli nende jaoks ilmselt "õudusunenägu". Need lapsed esitavad palju küsimusi kuidas?, kus?, mida? ja miks?, seega tuleb kindlasti nende küsimustele vastata. Neile tuleks varuda palju raamatuid, videofilme jne. 

Elukutsevalikud
Sa võid valida töökoha suhtlusvaldkonnast: avalikud suhted, müügimeeskond, turundus, ajakirjanik, reisiesindaja või arvutid. Oled ilmselt ka väga hea teiste juhendaja või õpetaja. Võid olla ka detektiiv. Võib juhtuda, et oled vabakutseline, et teed seda, mis ette juhtub, vastavalt sellele, mis sulle parasjagu meeldib. Sulle sobib ka teadlase, psühholoogi, kehakeele spetsialisti töö ja ka numeroloog. 


















No comments:

Post a Comment