worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Monday, June 4, 2012

Elutee number 4 - Õpetaja

4 ON teadvus ruudus ning tähistab süsteemi ja korda. See on kindluse, turvalisuse, 
stabiilsuse ja konservatiivsuse sümbol. See on ehitaja, kes peab alluma maistele oludele,
kus domineerivad vorm ja aine. Piibli loomisloos loodi neljandal päeval Maa.
Külgetõmme, mida ioonid tundsid numbri 2 all, viis suhtlemiseni numbri 3 all. Nüüd, number 4 all, leiab aset vältimatu energia kontsentreerumine. Toimub formeerumine. Ioonid “mõistavad”, et nad ei või enam energiat laiali puistata, vaid peavad hakkama seda seadma viljakasse korrapärasesse süsteemi. 4 arendab praktilist loomust.
Number 4 on sümboolselt seotud materiaalse tegelikkusega. Selle üks sümboleid on ruut, mis saadakse, kui numbrile 1, inimese sisemisele jõuvarule, liidetakse number 3, inimese loovus. Me asetame ennast aega (neli aastaaega ja Kuu neli faasi) ja ruumi (ilmakaared) vastavalt numbrile 4. Seega on number 4 seotud mõtlemisprotsessi loogiliste, konkreetsete ja praktiliste aspektidega.

Võtmesõnad: Loogiline mõtlemine, praktilisus, instinktid, konkreetsus, materiaalne maailm, vorm, töö, kord, ehitamine, stabiilsus, vastupidavus, distsipliin.

Nad peavad olema vastutavad oma tegude eest! Nemad peaksid oma elus rajama midagi püsivat, olema praktiline ja hea organiseerija. Nad peavad kõvasti töötama, pöörama tähelepanu üksikasjadele, vältima riske, olema kannatlikud, õppima vigadest.
Nad on mässulised, kes näevad alati kõike teisiti. Nad on täpsed rutiiniinimesed. Sisseharjunud tavad = turvatunne. Nad on praktilised ja oskavad rahaga hästi hakkama saada.
Nad on realistlikud inimesed. Võtavad elu üsna tõsiselt. Väga kokkuhoidlikud inimesed. Töötegijana on nad väga au sees, vajadusel on valmis tegema ka väga rasket tööd. Ustavad, vahel ka melanhoolsed.
Musterkodanikud, väga patriootlikud. Armastavad oma kodu ja kodumaad, vihkavad tülisid. Üsna vanameelsed, ei soovi muutusi. Nad alati mõtlevad enne, alles siis tegutsevad. Umbusklikud ja armuakadedad. Rahaga ümberkäimine on neile loomupärane.

Ametivalik: raamatupidajad, insener, keemik, sekretär, arhitekt, ehitaja, pankur.

 Nad on väga intellektuaalsed inimesed. Nad on sündinud õpetajaks ja neile meeldivad teadmised. Nad on loogikainimesed. Neile meeldib tõde. Kui nad on vahel küünilised, siis tegelikult püüavad nad anda teile teavet, mis nende arvates võiks teid aidata.
Nad on ausad ja konkreetsed!
Väga leidlikud inimesed, umbes nagu McGyver. Lihtsalt teavad, kuidas mõndasi asju korda teha.
Kardavad väga kriitikat. Paljud nende unistused ei saa teoks..sest nad kardavad, et ei saa neid teostada parimal moel.  Stabiilsus, stabiilsus, stabiilsus! Neile meeldib matkata ja telkida, üldse looduses viibida.
Nende elu PEAB olema korrapärane. Tuleb ette vaadata, et mitte kasutada alkoholi lõdvestusvahendina!
Nende mõistus töötab täistuuridel ja mõtteid on peas miljoneid, neile soovitatakse pidada päevikut, see peaks natukene kergendama nende koormat. Turva- ja kindlustunne on neile esmatähtis. Tihti leiab neid tuletõrjujatena või seoses politseitööga. 4 on täielik materialist, kõik, mis on käegakatsutav, on neile sobilik.
Neile meeldib ehitamine, sest see annab teistele peavarju! :) Soovitatakse investeerida kinnisvarasse.
Suhetes on kõige olulisem ausus. Nad on väga siirad armastajad. Kui neid petetakse, ei saa nende usaldust enam iialgi päriselt tagasi võita. Nad on kombekad ja traditsioonilised inimesed. Sellele numbrile meeldib hoida omaette ja sõprade puhul on nad väga valivad. Kui nad õpivad mõnd oskust, siis saavad nad selles asjatundjaks, ning võiksid hakata siis ka teisi koolitama, nad on väga head õpetajad. 


Perekonnaelu tähendab neile väga palju. Armusuhetes on nad sentimentaalsed ja tundlikud, vahel ka jäigad.
Väga suur närvipinge!Intiimelu muutub kergelt rutiinseks, neile meeldib kord.
Alati peab kõik käima plaani järgi.
 Mehed on tavaliselt musterisad. Head  hooldajad, ja pakuvad turvalisust ja püsivust oma abikaasale.
Seksuaalses mõttes on nad maalähedased. Neile meeldib ühtlane seks. Mehe kodu on seal, kus on tema naine. Ohvrimeelsed mehed. Väga konservatiivsed inimesed !!! Mees peab alati teadma, millega naine tegeleb. Seksile jätab kindlasti jälje rutiin. Kõik asjad on alati omal kellaajal. Ja seksi koht on ainult magamistoas.

Seksikad kehaosad: jalad, sääred, pahkluu.

SOBIVAD NUMBRID 3, 6, 7
VÕRDSED NUMBRID 2, 4, 8
VASTUOLULISED NUMBRID 1, 5, 9

Kuulsad 4-d: Freud, Stalin, Castro, Sinatra jne jne. 


Kuidas number 4 mõjutab sinu isiksust?
Sa oled pühendatud inimene, kellel on sügav vajadus end erilisena tunda. Kuid elu on enamasti tavaline ja sa lepid faktiga, et kõikidel inimolevustel on elus püsimiseks samad põhivajadused . Sa naudid rutiini ja tunned end vahel erilisena.  Väga aktiivselt töötad sa praktiliste küsimustega - füüsilise reaalsusega ja oma kehaga. Seega, on ellujäämise õppimine sinu jaoks väga oluline, sa võid teha tublisti tööd selle nimel, et kindlustada kõigi oma füüsiliste vajaduste rahuldamine ja sa võtad selle endale kohustuseks. Sa võid töötada 12 tundi ööpäevas ja ka nädalavahetustel, kui see tähendab, et sinu pangakontol on rohkem raha, mis omakorda tagab turvatunde. Kui oled majaomanik, ei näe sa põhjust, miks keegi teine peaks sinu asemel selle eest hüpoteeki maksma, sest see on sinu kohustus ja oled võimeline end ise ära elatama. Sulle meeldibs eada reaalseid, saavutatavaid eesmärke. Oled võimeline ka terve elu ühe kindla eesmärgi nimel kõva tööd tegema. Üldiselt meeldib sulle stabiilsus ja sa vajad seda. Seega võid tunda rõõmu pikemaajalisest suhtest, eelistad aastate jooksul elu- ja töökohti või isegi ameteid mitte vahetada. Sa naudid rahu ja turvalisust, mida pakub teadmine, et saabuv päev ei too kaasa ootamatusi. Näiteks võib sulle meeldida, et ajaleht ilmub posti samal ajal või see, et sul on kindel sissetulek. Oma vajaduste täitmisel ei taha sa oleneda kellestki teisest peale iseenda. Oled lojaalne inimene ja tahad alati oma sõna pidada. Kauaaegsete sõprade aitamiseks teed kõik, mis on sinu võimuses. Uute inimeste tundmaõppimiseks võtad enesele aega ja nende suhtes kindlustunde saavutamine ei toimu kiiresti. Oled süstemaatiline inimene ja armastad olukordi, mille lahendamiseks saad edukalt kasutada oma organiseerimisoskusi, teades täpselta sjade hetkeseisu. Sulle võib meeldida ka oma päeva või lausa elu äralahterdamine, et olukorrast paremat ülevaadet saada. Struktuur ja piirid on sinu jaoks üliolulised, sest ened annavad sulle turvatunde - teadmise, et kõik asjad on oma kohal. Üldiselt oled pragmaatiline ja praktiline inimene ning see aitab sul oma vajadusi materialiseerida. Sõna otseses mõttes meeldib sulle jalad maa peal hoida - sulle võib meeldida jalutamine, tervisejooks, matkamine jne. 

Sinu väljakutsed
Sa võid aeg-ajalt langeda melanhooliasse, sest sa lihtsalt ei suuda ellujäämise füüsilise reaalsusega silmitsi seista. Enese eest vastutuse võtmine päev päeva järel tekitab liiga suurt painet sulle. Kui sa õpid enese eest vastutuse kandmisega, õpid ka sa aktsepteerima vastutust kõige hea eest, mis sinu teele kandub. Sulle võib tunduda, et materiaalne kindlustatus aitab turvatunnet suurendada. Sa võid ka otsida enamat või teisi inimesi, kes aitavad sul end turvaliselt tunda. Samas, ükskõik kes või mis sul olemas on, ei pruugi sa kunagi tunda ennast piisavalt turvalisena, kindlustunne peab kasvama sinu seest. Vastupidavuse nimel võid sa kinni haarata kurnavast rutiinist. Sa võid päev päeva järel tõelise eesmärgita edasi rügada. Võid korraldada ka draamasid, mis natuke päikest päeva tooks. Ilma seatud piirideta saavutad sa elus vähe. Mõnikord ei suuda sa väga selgelt oma isiklike piire seada või väljendada ning inimesed võivad sinu vajadusi ignoreerides või neist lihtsalt mitte teadlik olles "sinust üle sammuda". Elu võib tunduda pideva võitlusena ning kui sa esile kerkivaid probleeme eirata püüad ja need lahendamata jätad, lisandub vaid uusi. Mõnikord võid probleeme täielikult ignoreerida, sest sa tõsiselt kardad muutusi. Sa pead aktsepteerima muutusi. Sulle võib meeldida oma elu üles ehitada, kuid mõttes proovid sa ka teiste elu korraldada, lahterdades neidki ja jagades inimesi kategooriatesse. Kuid inimestel on omadusi sinu eelarvamusi murda. Elu on orgaaniline ja inimesed muutuvad ja kasvavad alati. 

Armastuses ja seksis
Sa võid olla inimene, kes enda turvaliselt tundmiseks vajab kindlat suhet, seega on sinu jaoks ülioluline partneri leidmine, kes end sinuga seotult õnnelikuna tunneks. Vahel võib sulle meeldida niisama mänglemine, kuid ilmselt oled sa tunduvalt enam huvitatud pikaajalisest suhtest, eriti kui su partner on materiaalselt kindlustatud. Praktilise meele tõttu ei pruugi sulle meeldida, kui raha kulutatakse romantiliste õhtusöökide, lillede jne peale. Sulle võib meeldida partner, kes on sama praktiline või kes vähemalt ei lennuta raha teie ühisarvelt niisama tuulde. Kuigi mõnel puhul võid ka ise vastutustundetult käituda. Välimus ei pruugi suhtes sinu jaoks kõige olulisem olla, kuid tuleb kasuks. Seksist palju olulisem on sulle partneri leidmine, kellega oleksid,  hea sõber. Sa oled lojaalne - ka rasketel hetkedel teed suhte nimel suuri pingutusi. Sa oled kokkuhoidlik ja sulle meeldib koduse elu igapäevane korraldamine. Üldiselt naudid sa stabiilse partneri olemasolu ja võiksid seda veelgi enam nautida ning elukorraldusega rahul olla, kui see muutub lihtsaks rutiiniks. Rutiin aitab tagada stabiilsust. Seksuaalelus oled sa lihtne inimene , kes soovib füüsilist läbikäimist ja lisab suhtesse veidi kirge. Sõprus on ka siin oluline ja kui sa just ei soovi uut elu luua, võid näha vajadust seksuaalelu elavdamiseks. Sulle meeldib seksi loovalt suhtuda ja sa naudid armastuse füüsilist akti. 

Lapsepõlve kogemused
Sa võisid olla hästi mõistlik laps, kes sattus harva pahandustesse. Kodused ülesanded olid sul alati tehtud, ei jooksnud libeda ega lumega. Olid ilmselt praktiline ja abivalmis laps, kes võttis rõõmuga kõikidest kodustest toimingutest osa. Varases lapsepõlves võis sul juba olemas olla tugev kohusetunne ja alati said sa ise hakkama oma asjadega. Vanemad võisid sulle ka rohkem kohustusi anda. Vahel võisid sa ka sihilikult jätta midagi tegemata, soovides lahti rebida rutiinist. Sa olid laps ja tahtsid ka vahel ulakas olla, pannes vanemaid proovile. Sul võisid olla ebakindlushood, tegudes kõhklev ja võisid ka kokutada. Need lapsed vajavad sageli kindlustunnet. Neile võib kasuks tulla igapäevane mingi teatud kohustuste täitmine, millega nad hoiaksid üleval oma järjepidevust. 

Tervis
Sa võid kalduda melanhooliasse ja oled aldis agorafoobiale, puusa - või põlveprobleemidele või esineb muid probleeme jalgadega. 

Elukutsevalikud
 Sulle võivad meeldida tööd, kus saab midagi ehitada: aidata firmal kasvada, ehitustööd või kinnisvara. Töö võib olla seotud ka maaga - võid olla põllumees. Võid luua karjääri ka panganduses, raamatupidamises jne. Sulle võib meeldida ka moelooja, kirjaniku või kunstniku amet. Ükskõik, mida sa ka ei valiks, pühendud sa sellele pikemaks ajaks. 








1 comment:

  1. Elu on hea, kui olete oma kallimale, ma ütlen seda, sest kui mul oli probleeme minu armuke, ma ei ole kunagi näinud, elu on hea asi, kuid tänu Tempel Vastus Dr. Obodo, et aidata mind pani õigekirja tõi mu armuke, et mind 48 tunni jooksul. Mu abikaasa jättis mind teise naise pärast 7 aastat abielu, kuid Dr Obodo aitas mul edasi magic, mis tõi ta mulle 48 tundi. Ma ei ütle teile rohkem üksikasju ise, kuid ma ainult soovitada neid, kellel on probleeme seal suhted või abielu võtta ühendust Dr. Obodo kasutades neid andmeid;
    ( templeofanswer@hotmail.co.uk)
    Whatsapp: + 2348155425481

    ReplyDelete