worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Monday, June 4, 2012

Elutee number 2 - Vahendaja

2 ON paar ehk duo. Ta on muutlik ja kohanev ning võib olla ka otsustusvõimetu. Ta on vahendaja, vahemees, diplomaat ja rahusobitaja, sest ühtsust võib saavutada vaid siis, kui arvamused kohtuvad, kui leitakse mõlemat poolt rahuldav kompromiss. 2 esindab vastuvõtlikku naisprintsiipi, yini, mis otsib kahe erineva iseseisva olemisvormi liitu. See on tiinuseperiood, mil asjad hakkavad kuju võtma. 2 kogub ja assimileerib. Ta otsib tasakaalu vastandlike jõudude vahel ja väljendab koostööd, ühendust ja partnerlust. Ta on rahusobitaja, kes pöörab suurt tähelepanu üksikasjadele. Kuna 2 teadvustab vastandeid selgelt, on tal väljapeetud rütmi- ja harmooniataju. Tema osavõtlikule ja emotsionaalsele natuurile meeldib muusika. Selliste omaduste tõttu nagu on emalikkus, kannatlikkus ja tundlikkus asetab ta teised endast ettepoole. Tema eesmärk on liit, mitte eraldatus, seepärast on ta teiste suhtes leplik ja mõistab neid. Eelkõige otsib ta harmooniat ja samasust.
Vesinikuioonid, mis tekkisid number 1 all, sööstavad nüüd läbi ruumi. Nad tõmbuvad üksteise poole vastastikuse külgetõmbe seaduse ehk number 2 seaduse mõjul.
Kui number 1 sümboliseerib ühtsust, olemust ja isiksust, siis number 2 kõigub kahevahel, kas olla või mitte olla. See number puudutab tundeid, hoolimist ja pigem meelt kui mõistust. Kui number 1 toetub iseendale, siis number 2 ei ole kunagi täiesti rahulik.

Võtmesõnad: Duaalsus, tunded, hoolivus, tasakaalutus, teadvus, kohanemisvõime, peenetundelisus, mõistvus, leebus, tähelepanelikkus; pigem järgija kui liider.


Peab õppima andma ja võtma. Peab õppima tegutsema rühma liikmena. Mõnusad inimesed! Osavõtlikud, vaiksed, koduarmastavad. Neil võib puududa eneseusaldus ja võivad olla arad.
Väga armukadedad ja väga kõhklevad! Masenduvad üsna kergesti.
ESP- võimed võivad olla, sest nad on tundlikud ja vastuvõtlikud. Neil on väga hästi arenenud intuitiivne hoiatussüsteem, mismõttu oskavad hästi kasutada oma vaistu. Keelitajad. Hoolitsejad. Tagasihoidlikud.
Otsuste tegemine on keeruline, muudavad tihti meelt. Nad väga kardavad teha valesid otsuseid.
Mõõdukad, tavalised inimesed. Abivalmis. Mõistvad. Solvuvad kergesti.
Nad alluvad kergesti teiste inimeste tahtele, sest neile on tähtis, mida teised inimesed neist mõtlevad. Meel on muutlik, emotsioonid heitlikud. Püsivad kaua vanades rööbastes. Nad on loodud armastamiseks ja armastatud olemiseks. Nad on ilmselt kõige südamlikumad inimesed. Neile meeldib kallistada ja musitada. Nad jälestavad konflikte! Nad vajavad rahu. Nad on lepitajad.
Võivad näha tähenduslikke ünenägusid. Deja vu efekt on neil ka üsna tavaline. Oma tundlikkuse pärast võivad neist saada väga head astroloogid, numeroloogid jm sellised alad.
Neist saavad ka väga head nõustajad ja sotsiaaltöötajad. Neile meeldib hoolitseda teiste eest.
Neist saavad ka suurepärased lapsevanemad, kes on oma lastele pigem sõbra eest.

Nad ei vaja rambivalgust. Lahkest südamest võivad anonüümselt heategevusele annetada. Nad vihastavad siis, kui neile avaldatakse survet või ähvardatakse. Nad peavad jälgima, et ei võtaks enda kaela teiste inimeste probleeme. Väga empaatilised inimesed, aga mõnikord peab leppima, et teiste asi on teiste probleem. Muretsevad teiste arvamuse pärast.
Kui nad on kord vihased, siis see võrdub vulkaanipurskega. Viha mürgitab nende olemust.
Nad peavad ette vaatama, kellega suhtlevad. 
Nad ei näita initsiatiivi - kohe kindlasti mitte! Hea huumorimeel, aga mossitavad ka :) Nad vajavad alati, et oleks keegi, kellele nad saaks raskustes toetuda. Masendushood on VÄGA tõsised ja viivad neid väga endast välja. Vastutus neile ei sobi. Töötavad meelsamini alluvana. Keskkond peab olema õnnelik - pinged on neile väga ebameeldivad.

Ametivalik:
pangandus, kindlustus, raamatupidamine, kontoritöö, raamatumüüjad ,aga ka muusikud, kunstnikud.. kui nad leiavad selle julguse oma seest :)

NAISED:
Meeldivad rumalad anekdoodid :D Eriline võime visandada inimest esmamulje põhjal.
Naised ei pea ennast veetlevaks. Kergitavad oma mehi pjedestaalile, teenivad neid.
Romantikud, head abielunaised, head koduperenaised. Head naised igale mehele. Rahaga on hoolsad.
Vajavad kaitsvat meest. Ülitundlikud. Meeldib kaisutada :)
Seksis eelistavad ilusat pesu ja kauneid sõnu.  Siidpidzaamad, satäänist voodilinad.
Neile meeldib vaadata mehe lahtiriietumist. Meeldib silitamine. Jämedus ja hulljulgus paneb nende tunded lukku.

MEHED:
Head kuulajad. Vajavad naist, kellega jagada oma õnne. Sobib korrapärane päevatöö.Valmis esimesena lõpetada tülisid. Oskavad olla toeks, on leplikud ja rüütellikud. Väljendavad armastust sõnades ja suudlustega. Üsna romantilised mehed, tahavad naist hellitada. Ei ole kunagi loomalikult kirglikud.
Seksis luulelised ja enne vahekorda astumist tavatsevad pikalt vestelda. Ujedad, eelistavad seksida pimedas.
Mehed tahaksid võib-olla õpetajat mängida. Fantaasiarikkad. Meeleolu on kõige olulisem!
Oma paljaste kätega saadavad korda imesid, meistersilitajad!!!

Seksikad kehaosad: rinnad, kõht, suguelundid.


Neil on tugev kest ümber, aga nad on nii huvitavad inimesed, aga ei usu kunagi, et teised nii neist mõtleksid.
Kannatavad tihti oma emotsioonide pärast. Kui keegi peab neid veetlevaks või huvitavaks, on see neile arusaamatu. Kui nad õpivad oma kaaslast tundma, alles siis võivad nad lõõgastuda.
Seksuaalselt on nad rohkem vaimsed, kui füüsilised.




NENDEGA SOBIVAD NUMBRID ON 1, 3, 6, 9
NENDEGA VÕRDSED NUMBRID ON 2, 4, 8
NENDEGA VASTUOLULISED NUMBRID ON 5, 7


Kuulsad 2-d: Caesar, Mozart, E.A Poe (no täpselt!)


Kuidas number 2 mõjutab sinu isiksust?
Sul on kalduvus tasakaalukusele ja tugev soov olla teistega seotud läbi emotsioonide, oma tundeid väljendades. Sinu elu võib tugineda sinu võimele tunda ja tunnetada teisi inimesi. Näiteks võid sa tunnetada, et sinu partner on usaldusväärne või näiteks kui keegi valetab või räägib tõtt. Sa võid olla vabalt inimene, kes tegutseb kõhutunde alusel, kuigi see ei pruugi olla alati õige, sest sinu ootused võivad olla hoopiski teistsugused. Sa oled väga sensitiivne ja elus edasijõudmiseks peaksid seda annet kasutama. See aitab sul asetada end teiste inimeste rolli ja mõista, mida nad vajavad. Nt kui sõber tuleb sinult abi küsima, tunnetad tema vajadusi ka siis, kui sõber ei oska ennast väga hästi verbaalselt väljendada. Oled tundlik situatsioonides, mis vajavad taktitundelist lahendust, ja diplomaatia on sinu üks võtmeomadusi. Sa näed, mida mõlemad pooled üritavad saavutada ja teineteisele öelda. Sellistel puhkudel jääd sina kindlasti erapooletuks.
Sa oled rahu armastav inimene ja sulle meeldib harmoonia. Igal võimalusel püüad sa säilitada kindlust ja jääda rahumeelseks (!). Sa oled rahulik, rahulolev ja teistega arvestav. Sa ei tunne vajadust häält tõsta või end kuuldavaks teha. Sa oled elule vastuvõtlik ja avatud, kaldud ligi tõmbama inimesi, kellel on uusi ideid, mis muudavad elukorraldust. Sa oled hea kuulaja ja hoolid siiralt, mis teistel inimestel öelda on. Sa oled otsustusvõimeline inimene, aga peale pikka läbikaalumist. Lahkarvamuste puhul tahaksid sa tunda, et mõlemal poolel oleks võimalus võita. Sulle meeldib vabalt anda ja vastu saada ning jagada. See on sinu jaoks loomulik. Sa tead, et elus on kõik tasakaalus ja palju anda pole kunagi liiga palju. Võimalik, et armastad veespordialasid.

Sinu väljakutsed
 Sa oled sageli ülitundlik ja emotsionaalselt habras. Teiste inimeste tegevused või kommentaarid muserdavad sind kergesti. Samas lood sa seda haprust sageli ise, tunnetades asju, mida tegelikkuses ei eksisteeri. Kõiksugused eelarvamused ja nö sisetunded peaksid uute inimestega unustama, sest väga tihti lased end mõjutada minevikul ja hakkad paranoiliselt mõtlema. Vahel võid olla veidi kõikuv ja üliemotsionaalne. Selle tulemusena väljendad oma emotsioone kasutult - näiteks süüdistades teisi inimesi oma enesetundes. Või paned lähedased vastutama oma õnnelik olemise ja meeleolu hoidmise eest. Sa võid teistest ka emotsionaalselt sõltuda, soovid, et nad turgutaks sind, kui oled emotsionaalselt omadega "maas". Vahel võid oma hingeseisundiga olla oma lähedastele liiga pealetükkiv, nõuad isekalt, et sinu vajadused oleksid esikohal. Õppides andma, kui endal on halb enesetunne ja oled haavatav, või aidates kedagi lähedast, unustad sa oma viha ja kurbuse ja leiad, et selle asemele tekib palju parem tunne, kui saad teisi aidata.
Teiste inimeste tunnete suhtes võid sa olla üsna jonnakas. Sa võid olla manipuleeriv ja vahel ka sihilikult teistele haiget teha, sest sul endal on paha tuju ja sa pole suutnud seda muudmoodi väljendada. Võid olla ka aldis mõttetutele vaidlustele asjade üle, mis üldiselt asjasse ei puutu, ja kui sul siis oma tahtmist ei õnnestu läbi suruda, hakkad tusatsema. Sulle meeldib ka vastasseis. Sulle meeldib teiste vastu võidelda ja tõestada, et sina võidad. Sa võid klammerduda oma vaatenurka ja tunnetesse mõnede inimeste suhtes. Mõnes mõttes on sellised vaidlused sulle tervislikud, aitavad sul auru välja lasta.
Sinu tahtmised elus võivad olla üsna vastakad. Ühel hetkel võid olla otsustusvõimetu ega oska teha mingeid teadlikke valikuid edasise suhtes. Teisel hetkel võid eelistada, et teised langetaksid sinu asemel otsuse. Sa võid olla manipuleeriv, suruda peale nii endale kui teistele, et saavutada seda, mida tahtsid. Sa ei pruugi ka teisi kuulata või "kuulda", kui nad sinuga räägivad, eriti kui see puudutab sind ennast. Sellise suhtumisega ei saa sinu elu just harmooniline olema. Oma elu suhtes võid sa olla üliettevaatlik ja ebakindel. Sa võid hakata kartma oma tundeid ja instinkte. Siinjuures pead sa hakkama oma hirmudele vastu astuma.


Armastuses ja seksis
Sa peaksid leidma oma elus tasakaalu. See toimib läbi elukogemuste - läbi avastamise, mis toimib ja mis mitte. Kiireim viis enese tundmaõppimiseks on lähedase partneri kaudu, siis tulevad välja kõik sinu puudused ja allasurutud emotsioonid. Mida lähemale sa oma partnerile jõuad, seda rohkem sa õpid ja seda rohkem oskad sa parandada seda osa iseendast, mis takistab sul leida harmooniat eneses ja oma elus. Sageli oled sa hooliv ja jagada armastav inimene, kellele meeldib hellitada ennast ja oma partnerit. Sa tahaksid elada rahulikku elu, luua harmooniat suhtes oma partneriga ja leida kedagi, kes oskaks sinu eest hoolitseda. Üldiselt oled rahulolev, välja arvatud siis, kui sind on tabanud järjekordne tuju - hakkad tusatsema, kui asjad ei laabu nii, nagu soovisid. Vahel tundub sulle, et annad partnerlussuhetes endast liiga palju ja võid oma partnerit ka emotsionaalselt lämmatada. Liigne andmine võib tegelikult teist hirmutada ja eemale tõrjuda. Kui suudad leida partneri, kes oskab õrnalt märku anda, kui oled liiale näinud, oskad õppida end vaos hoidma ja leiad tasakaalu andmise ja saamise vahel. Sa armastad end oma partneriga täielikult jagada. Sa võid tõmmata ligi inimese, kes tahab sinuga kõike koos teha: reisida, tööd teha, poes käia, koristada ja pidutseda. Sa ei pruugi peatuda enne, kui oled leidnud oma hingesugulase. Sinu igatsus on sügav - sa ei suuda tunda täiuslikkuse tunnet enne, kui oled leidnud just selle "õige", kellega soovid jagada oma südant ja elu. Kui sa lõpuks leiad endale õige partneri, võid muutuda nii vastastikuses sõltuvuses olevaks, et hakkad tundma paanilist hirmu tema kaotamise ees. Sa kardad kaotada kindlustunnet, mida andis enese elu ja kõige intiimsema mina jagamine, ning hakkad tema külge klammerduma. Kui annad endale oma hirmudest aru ja proovid neist mõistuslikult üle saada, annad armastusele rohkem võimalusi sinu juurde tulla. Sul võib tekkida vajadus olla partneriga emotsionaalselt seotud. Mõnikord peaksid seda vajadust taltsutama. Jagades elu lähedase inimesega, peaksid oskama nautida suhet ka teistel tasanditel nagu füüsiline, vaimne ja hingeline tasand.

Lapsepõlve kogemused
Oma lapsepõlves võisid sa olla tugevalt mõjutatud oma emast või temast sõltuv. Oma sünnihetkest alates oled sa omandanud tugevad emalikud instinktid, mistõttu võisid esineda kokkupõrked ema või teiste naissugulastega, millest tekkisid hoopis probleemid. Lapsena olid üldiselt rahulik, kuid sul oli kalduvus olla ülitundlik ja aeg-ajalt tusatsev. Sõpru valisid sa ilmselt hoolikalt ja sul pidi alati olema üks "parim sõber". Õdede-vendadega võisid sa olla üsna konkureeriv, et saada ise ema tähelepanu. Koolis võisid õppida hästi, et saavutada parimaid tulemusi. Võisid olla ka mõlemakäeline. Need lapsed tahavad sageli tunda, et neil on olemas valikud. Sa võid julgustada neid otsusi tegema - nt mida selga panna või mida järgmiseks teha. Alati tuleks leida aega nende kuulamiseks, eriti kui nad räägivad oma tunnetest või instinktidest.

Tervis
Võid olla aldis hormonaalse tasakaalu puudumisele nagu nt kuupuhastusega seotud meeleolude puhul. Kalduvus ka unetusele, bronhiaalsetele haigustele, astmale või ekseemile jt nahaprobleemidele.

Elukutsevalikud
Võid töötada terapeudi või nõustajana. Sulle meeldib kuulata, kui inimesed räägivad oma probleemidest ja tunnetest, ning sa oksad võtta erapooletu hoiaku. Võid töötada ka sotsiaalhoolekandes, arsti või medõena. Aga võid valida ka sellise ameti, kus on võimalust läbirääkimiseks - müügiagent, personalitöötaja, ärikonsultant. Ka diplomaat, raamatupidaja, advokaat, vahendaja jms.



















3 comments:

  1. Kus on sobivus teiste numbritega?
    Number ühe all oli olemas, aga teistel kahjuks pole.
    Palun uuendada ja pikalt välja kirjutatud sobivused teiste numbritega kirja panna. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga siiralt vabandan - süüdi on ajanappus! Mul on see ilusti kirjas, et selle peab ka ära tegema. Natukene kannatust :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete