worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Monday, June 4, 2012

Elutee number 3 - Suhtleja


3 ÜHENDAB 1 ja 2 omadused. Ioon, mis tekkis 0-st, püüdis number 1 all oma individuaalsust maksma panna ja tajus number 2 all teiste külgetõmmet, tunneb nüüd vajadust sotsiaalse suhtlemise järele. 3 tähistab suhtlemisvajadust ja puhast elurõõmu. Oma ülevoolava entusiasmiga heidab 3 kõigele päikeselist sära. 3 on ekstravert, kelle isiklik magnetism tõmbab teisi ligi, innustades nende arengut ja kasvu. Ta on suhtleja, kellel on kaasasündinud võime hinnata lõbu, romantikat, kunsti ja ilu. Tema loov kujutlusvõime teeb kõik võimalikuks, seetõttu on tal palju tundmusi ja kogemusi. 3 on sõbralik ja ülevoolavate tunnetega, seltskondlik ja mitmekülgne. Kui mõnd numbrit on võimalik pidada muretuks, siis just ülevoolavat 3-e.

Number 3 on numbrite 1 ja 2 summa. Samas väljendab matemaatiline tehe 1+2=3 number 1 mõju numbrile 2: loovus teeb lõpu kahevahelolekule. Kui number 1 viitab olemusele ja number 2 dilemmale “olla või mitte olla”, siis number 3 sümboliseerib tegu.
Number 3 puhul võib alati tajuda lõpuleviimist. Maailma suurimates religioonides on Jumalat kirjeldatud kolmainsusena: kristluses Isa, Poeg ja Püha Vaim; hinduismis Brahma kui Looja, Vishnu kui Kaitsja ja Shiva kui Hävitaja.

Võtmesõnad: Loovus, tegutsemine, teotahtelisus, algatusvõime, teenimine, ülevoolavad tunded, seltsivus, dramaatilisus; suhtlemisaldis, erilaadne.


Nemad peavad õppima end vabalt väljendama. Nad peaksid arendama oma loomevõimeid.
Teravad. Jälgivad. Mitmekülgsed. Andekad ja vaheldust armastavad.
Nad vajavad pidevalt stiimuleid, et püsida virgena. Julged, impulsiivsed, leidlikud, aga ka pinnapealsed ja taktitud, öeldes kõik otse näkku. Kiire taibuga. Usaldatavad, südamlikud, pidevalt täis uusi ideid.
Suurim puudus on see, et ei oska midagi tõsiselt võtta. Tegutsevad hetke uimas. Muretud ja tüdinevad kiiresti. Elurõõmsad ja julged. Mõttevälgatused. Kalduvad kamandamisele ja on ka kangekaelsed.
Vajavad vabadust, on muutlikud, ei meeldi piirangud. Palju sõpru ja harrastusi. Toredad, vaimukad, kärsitud. Väga jutukad inimesed, kellel on ka kunstiannet. Teised inimesed peavad neist väga lugu, neil on teatud veetlust, mis tõmbab teisi ligi. Nad oskavad keskenduda mitmele asjale korraga ja tavaliselt on teistest sammukese võrra ees. Nad tulevad elus paremini toime, kui teised inimesed.
Nad ei muretse homse pärast. Oskavad välja tuua teiste inimeste parimaid omadusi.
Armastavad koosviibimisi ja pidusid.

Ametivalik: ajakirjanik, meelelahutuslik ala.

Nad on suhtlejad! Nad sobivad tähelepanu keskpunktiks ja seda nad ka tihti on. Neile meeldib, kui neid kuulatakse. Kirjutamine on ka nendele üsna oluline. Erakordselt truud - eelmistest suhetest ei saa kunagi päriselt üle. Ta peab väljendama ennast loominguliselt. Tihti ilustavad sündmusi, et elu paistaks huvitavam.
Liialdamine! Nad peaksid seda suunama muusikasse, näitlemisse vms.
Nad vajavad inimesi! Nad näevad teistes potentsiaali. Tihti leiavad partneri, keda nad saavad nö päästa, et ta oleks nagu patsient. Suurepärased müügimehed! Väga head meelelahutajad, modellid, näitlejad, disainerid, koomikud, lauljad, muusikud. Sündinud klounid! Rutiinne töö neile ei sobi. Peavad kasutama oma andeid. Nende meelekindlus ja terav mõistus paneb nad tihti masside etteotsa. Nende seltskond on väga tore. Kaubamärk on naeratus, säravad silmad ja hea hääl. Aga nad võivad levitada ka kuulujutte.
Nad oskavad õppida ebaõnnest.

Kui 3 seda loeb ja mõtleb, et mina küll selline pole, siis on KINDEL, et tal on lapsepõlvekodust pärit armid. Need haavad peavad paranema, ainult siis saab ta olla see, kelleks ta on sündinud.

NAISED:
Veetlevad. Teatraalse olekuga. Energilised ja aktiivsed. Välimuselt erinevad teistest - ebatavaline stiil.
Soovid peavad saama rahuldatud. Neile meeldivad nii vaimselt kui ka füüsiliselt huvitavad mehed.
Alateadlikult nudistid.  Meeldib napp riietus.
Naistele meeldib kaua aega seksida. 

MEHED:
Riskijad. Üllatajad. Ennasttäis. Teevad hästi kõike, mida ette võtavad.
Pohmeluse seisundis eriti potentsed! Suurepärased masseerijad. Väga tõhus keel ;)
Meestele meeldivad naiste jalad. Võib ka juhtuda, et neile meeldib end naiseks riietuda.

 Seksuaalselt on nad haaravad ja omapärased. Huvitav seks. Meeldib vaheldus. Neid võib paeluda grupiseks. Erutab tants ja muusika, seksuaalvahekorra pealtkuulamine võib neid samuti erutada!

Seksikad kehaosad: puusad, reised, jalad.

NENDEGA SOBIVAD NUMBRID ON 1, 2, 5
NENDEGA VÕRDSED NUMBRID ON 3, 6, 9
NENDEGA VASTUOLULISED NUMBRID ON 4, 7, 8

Kuulsad 3-d: Hitchcock, Goethe, Dali, Bowie jne.

Kuidas number 3 mõjutab sinu isiksust?
Sa oled lõbu armastav inimene, kellel on sügav vajadus väljendada ennast igal võimalikul viisil: kas kasutades oma keha(seksuaalselt), verbaalset väljendust või käte loomingut. Sul on eriline anne käte abil väljendumiseks - kas siis maalimise, söögivalmistamise, näputöö, aiatööde, kirjutamise, massaaži, ravitsemise vms abil. Sulle meeldib ennast verbaalselt väljendada ja selleks pakuvad parimat võimalust sõpradega veedetud õhtud. Sa kõneled kiiresti - võibolla osad inimesed väidavad isegi, et su suu ei seisa kunagi kinni. Sa oled vastutulelik ja ekstravertne inimene, kellest kiirgab kindlustunnet. Kindlasti oled sa varustatud üleannetu lõbutundega. Sulle meeldib nalja visata ootamatus situatsioonis ja ettevalmistamata publikule. Elu on elamiseks ja sulle ei meeldi midagi võtta liiga tõsiselt. Sul on ka pahatahtlik huumor ja sulle meeldib vahel vimkasid visata. Sulle meeldib klouni teha - teiste lõbustamine on üks osa sinu igapäevasest olekust. Inimeste jaoks oled sa lõbustav ja oled alati nendest ümbritsetud, kuhu sa ka ei läheks. Väga hästi oskad sa tõsta teiste tuju. Viskud igasse ettevõtmisse täiega ega mõtle pikalt. Pole ime, kui töötad täiskohaga, pidutsed viiel õhtul nädalas, ühel õhtul käid täiendusõppes, nädalavahetusel kunstiringis, reisid ringi ning oled veel samal ajal kindlas partnerlussuhtes. Sa oled võimeline keskenduma mitmele asjale korraga. Sa oled pingevaba inimene, kes astub eluga sama sammu. Sinu jaoks on muretsemine ajaraiskamine ja elu läheb oma rada. Tavaliselt oled optimistlik ja positiivse mõtlemisega ning leiutad alati midagi, mis sind muigama paneb või sulle rõõmu toob. Sulle meeldib mõelda, et "elu saab minna vaid paremaks."Leiad end tihti valikute ees, sest sa lood ise nii palju võimalusi. Sa võid olla kohanev inimene, kes läheb rõõmsasti kaasa kõikide muutustega. Paindlikkus tähendab sinu puhul seda, et lähed spontaanselt kaasa ja saad elust maksimaalse naudingu. Sa armastad rõõmu tunda igast positiivsest kogemusest ja isegi mitte väga positiivsetest - oled aru saanud, et ka nendest on võimalik õppida. Oskad luua küllust kõiges - õnnes, armusuhetes, töös ja arenguvõimalustes. Inspireerid inimesi oma muretu ja lahke olekuga. Sa naudid reisimist, müstikat, religioone. Sulle meeldivad sportlikud tegevused, eriti jalgrattasõit ja kergejõustik. Oled aktiivne inimene ja sinu vabadusearmastus võib viia sind juhuhääletamisega ümber maailma, seljakott seljas, ainsagi mureta silmapiiril. Sulle ei tee muret, kui käed saavad mustaks, võid vabalt telgis magada ja sulle võib meeldida ka mootorratta sõit. 

Sinu väljakutsed
Sa oled väga aktiivne inimene, kuid vahel võtad liiga palju ette. Võid end üle töötada ja energiat killustada, kuna keskendud mitmele tegevusele korraga. Sul on kalduvus viskuda elusse, kuid vahel käid üle võlli ja alustad liiga paljusid asju korraga. Elu sunnib sind ilmselt üks hetk peatuma ja aitab mõelda, mis viisil olukorda lahendada ja tempot aeglustada. Sul on probleem arusaamisega, et samaaegselt ei saa kõigega tegeleda! Sa oled pingevaba ja muretu inimene. Vahel koguni nii pingevaba, et lased elul kergelt sõrmede vahelt libiseda. Sa võid avastada, et kogemused mööduvad sinust, sest sa ei suutnud õigel ajal vajalikku pingutust teha. Vahel võid olla küüniline ning elukogemuste tõttu sapine. Võibolla oled katsetanud nii palju erinevaid asju, et miski ei näi enam toimivat. Võid olla enesekriitiline - mis teeb sinust endast sinu suurima vaenlase - ja samuti võid pidevalt kritiseerida teisi. Sul on rikkalik huumorimeel, mis teisi inspireerib. Sa võid olla ka sarkastiline ja oma naljasoont vastikul viisil kasutada, naeruvääristades teisi ja muutes nad oma tögamise objektiks või naerualusteks. Sa võid olla ka hooletu, sulle meeldib klatšida ja jutustada kõigiga kõigist. Võid ka saladusi välja rääkida. Sa ei pruugi seda tahtlikult teha, aga sa lobised nii kiiresti, et kogemata võib mõni saladus välja lipsata. Sellisel viisil võid kergesti endale vaenlasi saada. Mõnikord võid sattuda ka lõksu, sest ei oska ennast väljendada. Oamndades väljendusvormi ühes eluvaldkonnas, õpime end avama ka teistes. 

Armastuses ja seksis
Oled paras peoloom, kes armastab sotsiaalset läbikäimist ja lõbu. Oluline on leida partner, kes armastab seltskondlikke kogunemisi ja väljaskäimist. Kuna sina oled lobisemishimuline, peab sul olema partner, kes on väga hea kuulaja või on nii tugeva iseloomuga, et oskab sulle samaga vastata. Tavaliselt oled vastutulelik ja kindel, sul on briljantne huumorimeel, mis tõmbab ligi palju potentsiaalseid partnereid. Esimesel kohtamisel võid partneri liigse jutukusega ära hirmutada. Võid olla ka pinnapealne ega soovi väga sügavuti minna, mis puudutab tundeid. Vahel võid otsustada partneri kasuks, kes oskab sind lõbustada ja näeb hea välja. Üks osa sinust sooviks lipsata ühe partneri juurest teise juurde, otsides erinevaid kogemusi, kuni naudid oma vabadust. Sinu eelistused vahetuvad sageli. Isegi kui oled otsustanud ühe kindla partneri kasuks, otsid silmadega alateadlikult uusi kogemusi. Sa võid leida partneri, kes on sõltumatu ja seetõttu eriti atraktiivne sinu jaoks. Samas, olles kord tõeliselt armunud, võid vabalt leida, et ei püüagi enam kellegi teise suunas vaadata. Sa vajad füüsilise läheduse tunnet oma partneriga - kui seisate kõrvuti, siis hoiad käest ja teineteisest möödudes soovid kallistada või suudelda. Sulle võib meeldida ka kallimat erinevate õlidega masseerida. Teil on üldiselt vastastikune instiktiivne tõmme teineteise suhtes. Armastuse näitamises oled sa vaba ega karda näidata oma keha, sulle meeldib seksuaalselt väljenduda nii mitmel erineval moel, kui sa suudad. Sa armastad seksi ja mida rohkem seda on, seda parem. Aeg-ajalt tunned tugevat hingelist sidet ja naudid partneriga niisama olemist, nii voodis kui sellest väljaspool. 

Lapsepõlve kogemused
Sa võisid palju ringi reisida, kas koos vanematega või ilma. Pidevas liikumises olles, leidsid teiste inimestega kergesti kontakti. Oskasid ära kasutada võimalusi, mis sinu teele sattusid. Suhtlemine on ilmselt mänginud olulist rolli sinu elus alates sinu sünnihetkest. Võimalik, et sinu kasvatamise juures mängisid olulist rolli sinu vanavanemad. Sa võisid veeta tunde midagi oma kätega nokitsedes, sa olid ilmselt väga andekas ja loov. Eneseväljenduse peale võis kuluda palju aega. Tavaliselt olid rõõmus laps - sul oli alati palju teha. Need lapsed vajavad kindlasti distsipliini, mis aitaks nende killustatud energiat maa peale tagasi tuua. Vastasel juhul kihutavad nad mitmes suunas korraga ega saavuta kokkuvõttes midagi. Korrapärane rutiin aitab neil kasvatada ka kindlustunnet enese sees. 

Tervis
Sa võid olla aldis kähedale ja õrnale kurgule või hooletust eluviisist tingitud suguhaigustele. Võid kannatada ka lihasvalude ja vereringehäirete käes. 

Elukutsevalikud
Sa võid nautida tööd alal, kus on võimalik ennast väljendada ja teiste inimestega suhelda. Sinust võib saada kunstnik, kirjanik, meelelahutaja, miim või komöödianäitleja. Võid olla ka võimleja, näitleja, stjuardess või hotelliadministraator. Sulle võib meeldida töös ka käsi kasutada: leiad huvitava ameti psühhoterapeudi või massöörina ,aedniku või loova kokana. Töökoha eelistus võib tekkida ka ametikohtadel, mis annavad reisimisvõimaluse. 

















No comments:

Post a Comment