worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Tuesday, June 5, 2012

Elutee number 8 - Juhataja

8 PEAB võimu enesestmõistetavaks, sest nüüd on tal kontroll ja vastutus valitud valdkonnas. Talle jagatakse tunnustust ja rahalisi hüvitisi.
Number 8 on seotud karmaga, ioonid lõikavad seda, mida nad on külvanud. Võim on number 8-ga seotud omadus. Ind, innukus, püsivus ja avarapilgulisus annavad 8-le ambitsioonid ja lisaomadused, mida on vaja materiaalsete eesmärkide saavutamiseks. Tal on tung ületada kõik takistused ja saavutada lõpuks osavuse ja püsivuse abil edu. 8 võib tõusta tippu ideede ja plaanide abil, mis on tekkinud järk-järgult – seitsmes eelmises tsüklis. Õigluse ja eetiliste normide, õigete otsuste ja organiseerimisvõimega saavutab ta tunnustuse, võimu ja rahalise tasu.
Kui number 2 tähendab teadvust ja tundeid, siis number 8 viitab kõigele alateadlikule inimeses. Number 8 sümboliseerib mateeriat ennast: matemaatikas on see 2 kuubis: 2 x 2 x 2 = 8. See teebki number 8 kummaliseks ja müstiliseks.

Võtmesõnad: Alateadvus, materiaalse uuenemine, ajatu ruum, tasakaal, dharma (teha seda, mida teha tuleb), võim, vastutus, rahaline hüvitus, õige otsus, tunnustus.


Nemad peavad õppima materiaalse edu ja autoriteedi saavutamist. Nende eesmärk on edu saavutamine läbi: kõva töötegemise, energia tõhusa kasutamise, läbi auahnuse ning õppima olema tasakaalukas ning talitsema iseend.

Need inimesed on sitked, agressiivsed, isekad ja vajavad tingimata edu. Nad teavad täpselt, mida nad elult nõuavad ja ka seda, kuidas seda saavutada. Nad on armukadedad, praktilise meelega, tugevad ja vastutustundelised. Kõvad töötegijad, head organisaatorid ja tahavad, et kõik oleks täiuslik.
Võivad olla ka isekad, ahned ja valitsemishimulised.Nad on fantaasiarikkad, väsimatud ja vahel ehtsad türannid. Nad otsivad pidevalt tunnustust ja kasutavad iga olukorda.
Nad on 100% materialistid ja tajuvad juba varakult, et peavad kõvasti tööd tegema, et saavutada maailmas seda, mida nad tahavad. Mõnikord, kui nad ei ole ettevaatlikud, võib maise vara himustamine neid täielikult pimestada vaimse elu suhtes. Nad peavad lugu mugavusest ja palkavad tihti kellegi teise nende eest kodutöid tegema.
Üldiselt näeb neid kõrgetel ja juhtivatel ametikohtadel.

Nende eluülesanne on kindlustada majanduslik stabiilsus. See aga ei tähenda, et nad oleksid materialistid. See elutee igatseb vabadust, mis tuleneb majanduslikust stabiilsusest. Neile ei meeldi tõsiasi, et raha ei ole alati kättesaadav. Selle tõttu rügavad nad palju ja paljud neist võivad olla miljonärid - kuid nad ei kuluta sellest sentigi. Neile meeldib kvaliteet ja neil on tihti ilusaid asju. 

Nendel on suurepärased juhivõimed, seetõttu on see ka poliitikute number. Nad on klassikalised töönarkomaanid. Kui nad tunnevad, et on teinud vale otsuse, on neil kerge teha kannapööre, mis on väga positiivne nende puhul.  See elutee kaldub saavutama hiigeledu või kukkuma suurelt läbi - mõlemat tihti ühes ja samas elus. On väga tavaline, et seda eluteed mõistetakse valesti. 8 peab õppima olema taktitundelisem. Neil on kalduvus rääkida tõtt selle kohta, mida nad mõtlevad. Ning nad ise ei pruugi aru saada, et on kellelegi haiget teinud. Vaidlusi ja võitlusi peab see number normaalseks elu osaks, kuid kindlasti ei saa 8 kunagi üle truudusetusest. Ta ei anna sisimas mitte kunagi andeks. Nad ei ole ka kuigi tolerantsed inimeste suhtes, kes ennast haletsevad. 
Nad peaksid olema tähelepanelikumad oma tervise suhtes. Nad võivalt kergelt viga saada.  Ametitest sobivad neile: pankur, aktsiaturul kaubitseja, raamatupidaja, kontorijuhataja ja insener, advokaat ja kohtunik. 


NAISED:

Naised on üsna tujukad. Iseloom kõigub sümpaatse ja ebasümpaatse vahel. Välimuse poolest on nad võluvad ja on valmis alati end ohverdama armsama nimel.
Tunnete väljanäitamine on nendele suhteliselt raske ja selle all võib kannatada ka nende armuelu. Kui nad tahavad harrastada seksi, teevad nad seda terve öö - või siis ei tee nad seda üldse. Oskavad mehi seksis juhtida. Ei tunne vajadust olla voodis loov või originaalne. Nad tahavad seksida valges ja alistada oma mehi. Vanemad naised muretsevad noori armukesi. Ja kui seksi tehakse raha eest, on see täiesti okei, sest see on ju raha teenimine ning miks peaks selle pärast häbi tundma.

MEHED:
On üldiselt ärimehed, julged, ründavad, võivad töötada ööd ja päevad, et saavutada mida tahavad. Mõnikord on nad taktitundetud ja liikluses agressiivsed juhid. Tahavad enda kõrvale esinduslikku naist. Teevad kõike suures mastaabis ja ei vaja teiste julgestust. Intiimhetked on meestele rasked, sest nad on jahedad ja veidi ükskõiksed, kiindumust oskavad näidata vaid kingituste näol. Elukaaslastena on nad raskesti mõistetavad.
Tihti on nad advokaadid, pangadirektorid jne. Võivad kaasa teha ka poliitikas.
Mehed kipuvad voodis ainult iseennast rahuldama. Sellele vaatamata nad ootavad, et naised tuleksid neid tänama ka peale seksi. Meestele meeldivad bordellid. Seda põhjustavad kotakteerumisraskused ja ajapuudus. Ärimeestel ei ole aega armusuhete sõlmimiseks.


Seksikad kehaosad: suu, rind, kõht, nägu.

VÕRDSED NUMBRID 2, 4, 8
SOBIVAD NUMBRID 5, 6
VÕITLEVAD NUMBRID 1, 3, 7, 9


Kuulsad 8-d: Picasso, Bach, Michelangelo,  jne.

Armukadeduse tõttu mõraneb nii mõnigi abielu, kuigi nad ise pühenduvad alati perekonnale. Seksuaalselt võivad nende himud olla taltsutamatud, kuid ka mahedad. Neid võib erutada iseenda nägemine, laepeeglid ja oma intiimhetkede videolindid on eriti erutavad. Kalduvad sadomasohhismi.


Kuidas mõjutab number 8 sinu isiksust?

Ilmselt on sul eriline anne kannatlikkuseks ja sügav vajadus olla edukas igas eluvaldkonnas. Sa võid saavutada palju ja olla väga edukas, teenides selle eest tunnustust ja tasu. Sa ei pruugi tunnustust või tasu teistelt oodata, kuid tõmbad seda tugevalt ligi. Sa oled edukas inimene ja naudid materiaalsest varast ja omadusest tulenevat küllust. Kuid edu ei tähenda sulle midagi, enne kui sinu isiksuse spirituaalne külg on samuti rahuldatud. Sa võid sageli olla võimu omav isiksus ja sulle oma loomulik olla juhtivatel positsioonidel või avalikkuse tähelepanu all, sest sa kasutad oma loomupärast annet ja teed lihtsalt seda, mida on määratud sulle tegema. Sa oskad kannustada ka teisi inimesi oma andeid kasutama - sa oled kannatlik ja oskad inimestes nende parimad küljed esile tuua ning sellepärast oled sa suurepärane juht. Sa armastad vastutust kanda. Sinust võib kiirguda rikkust, staatust ja võimu ning sinu külgetõmbav ja võluv olek tõmbab ligi teisi sarnase mõtlemisega inimesi. Sa oled väga visa ja ettevõtlik. Sinu sees põleb sügav huvi saada ärimaailma juhtfiguuriks või suunanäitajaks. Sul on tugev enesekontroll ja sa kiirgad kindlust. Sa ei karda arvamust avaldada ja oled sageli väga enesekindel. Sa oled arukas inimene ja naudid positiivset konkurentsi. Sa võid olla inimene, kes pidevalt olukorda ümber hindab - ei möödu päevagi, kui sa ei kaaluks oma tegevusi. Sulle võivad meeldida kõik võistlusmängud - tennis, jalgpall jne. Võib huvi pakkuda ka ratsutamine, purjetamine, aeroobika ja pilates. 

Sinu väljakutsed

Sa võid elada maailmas, kus materiaalne vara ja rõivad, mida sa kannad, on sinu jaoks elus kõige olulisemad. Samuti see, kui palju raha sa teenid või millisel positsioonil töötad. Sa võid olla ka ahne ja ihaldada enamat. Sa võid olla upsakas ja valjuhäälne - muule maailmale ei jää sa kindlasti märkamatuks. Sulle võib meeldida oma eduga kiidelda ning teisi sellega lõpmatuseni tüütada. Sa võid olla võistlushimuline, kuid oskad olla ka manipuleeriv, et oma tahet läbi suruda. Mõnikord tahad proovida ise elu juhtida ja näitad võimu teiste üle, et saavutada oma tahtmist. Sa võid türanniseerida teisi, olla agressiivne ja pealekäiv, pannes inimesi enda heaks töötama. Samas, on sul väga tugev karma mõju ja sulle võib tunduda, et see, mis sa teistele teed, saad kahekordselt tagasi. Nii ta ka on. Võid ka tunda, et oled elus ebaõnnestunud, sest pole leidnud sobivat tööd või suutnud luua rikkust. Võibolla puudub sul praktiline meel, sa ei tahagi tööd tehes raha teenida ning eeldad, et teised sulle kõik ette kannavad. Mõnikord meeldib sulle mõelda, nagu oleks inimesed sulle mdiagi võlgu. Mõnikord võib sulle tunduda, et jõud ja toetus on kadunud. Võid olla ka inimene, kes kardab kontrolli kaotada, siis on reaalne, et sa elad rutiinset elu, et vältida muutust. Võid unustada paremate võimaluste otsimise ning elad samamoodi edasi, nagu ikka, ükskõik, kui halb su elu ka on. 

Armastuses ja seksis

Sa võid olla tugev, võimukas ja edukas ning võid otsida sama tugevat partnerit, kes ei taandu sinu suure ego ja auahne iseloomu ees. Ideaalis otsid sa suhet, mis oleks kui partnerlus. Võib juhtuda ka nii, et võid olla seotud materiaalse rikkusega sel määral, et see välistab kogu eraelu. Sind võib ümbitseda kõik, mida raha eest on võimalik osta, aga armastust osta ei saa. Sul on ehk vajadus erakordselt spirituaalse või seksuaalse partneri järele, kes oskab sinu tähelepanu tõmmata muudele maistele vajadustele. Suhetes tahad sina omada kontrolli oma tööga seotud olukordade üle ning võid tahta, et partner juhiks töövälist elu ise. Nii nagu sulle meeldib teistele töökorraldusi anda, võib sulle meeldida, kui partner vahel sinu elu korraldab. Alternatiivselt võid nautida hoopiski tema elu korraldamist. Võid isegi olla arvamusel, et su partner peaks olema tänulik, et sellise "saagi" kinni püüdis. Sa võid olla terane ja intellektuaalne, kes otsib partnerilt vaimset kosutust. Seksuaalelus võid tõmmata ligi tugeva karmaga partneri ja teate mõlemad koheselt, kuidas teineteise ihasid ja seksuaalfantaasiaid rahuldada. Teile võib meeldida mängida võimumänge, sidumismänge. Tätoveeringud võivad saamuti sinu tungi ergutada. 

Lapsepõlve kogemused

Sa võisid üles kasvada varakas keskkonnas, kus oli olemas kõik. Võisid oma asjadega teiste ees kiidelda. Sa võisid olla kamandav laps või isegi teiste suhtes jõhker, mõnikord võisid norida tüli või olla muidu agressiivne. Need lapsed võivad olla väga põikpäised ja omavolilised ning nad peavad õppima respekteerima teisi - selle eest, millised inimesed nad on, mitte sellepärast, mida nad omavad või millisel positsioonil on. Seetõttu tuleks neid aidata ja näidata, kuidas esmalt iseendast lugu pidada, nt neid lugupidavalt kohelda, et nad kohtleksid sedamoodi ka teisi inimesi. 

Tervis

Sa võid olla aldis probleemidele liigeste või põlvedega, seljaga või luustikuga. Mõnikord võid kannatada ka hemorroidide ja kõhukinnisuse all. 

Elukutsevalikud

Võid töötada ärivaldkonnas raamatupidajana, finantsdirektorina või lihtsalt finantssektoris. Võid olla mistahes firma tegevjuht või omada ettevõtet, mille edu tagamiseks aktiivselt tegutsed. Võid olla juht mistahes alal. Sa võid ka lihtsalt ärivaldkonnas töötada või oled hoopis õpetaja. Võid teha karjääri ka alal, mis eeldab organiseerimist. Võid töötada seljaprobleemidega - olla osteopaat, kiropraktik, psühhoterapeut või lihtsalt töötada tervisehoolekande asutuses. 





























No comments:

Post a Comment