worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Tuesday, June 5, 2012

Elutee number 7 - Usuotsija

7 OTSIB vastuseid. Ta püüab luua filosoofiat, mille järgi elada ning eksistentsi saladustesse tungida. Kuna analüüsiks on vaja üksildust, tunneb number 7 vajadust olla üksi, eemal rahvahulkadest, looduses. Ta otsib sõprust nendega, kes on kõrgemal teadvusetasandil ja sobivad temaga.
Ja seitsmendal päeval Jumal puhkas. Kõik puhkab number 7 all, sest mõtlemiseks on vaja aega. Ioonid number 7 all tunduvad olevat tasakaalus ja rahulikud; nad saavad aru, et nüüd on neil vaja vaikida ja mõista. Algab analüüs.
7 juhatab ilma silmanähtava pingutuseta füüsilise lõpetatuse tsüklisse. Eesmärgid, mille poole nii kaua püüeldi, on imeväel saavutatud. On aeg filosoofiliste ja metafüüsiliste huvide jaoks. 7 sümboliseerib täiuslikku mõtlemist, seepärast nimetatakse teda pühaks numbriks ning seepärast satuvad teadlased, filosoofid, õpetajad, müstikud ja vaimulikud tema mõju alla. 7 füüsiline aspekt on seotud kehalise tervisega, see vibratsioon muudab keha väga tundlikuks.
Numbrit 7 on kõige raskem tõlgendada, ometi on selle esinemine nimes kõige tulutoovam. See on viimane materiaalse maailma piiride meeldetuletaja. See on Kreeka jumala Kronose sümbol ja tuletab meile meelde, et ükski piiratud kestusega asi pole päris reaalne, vaid üksnes materiaalselt reaalne. Kõik, mis on aineline, on piiratud elueaga. Numbrid 1–6 ei hõlma aja mõistet. Neile kuuele numbrile tuleb lisada ajaelement, et muuta materiaalne maailm lõpetatuks. Number 7 sümboliseerib materiaalse maailma täielikkust. Vikerkaares on seitse värvi, heliredelis seitse nooti, nädalas seitse päeva, muistses maailmas tunti seitset planeeti, kehas on seitse tšakrat, samuti teame seitset surmapattu ja seitset voorust. Number 7 on sild vaimuilma.

Võtmesõnad: Aeg, materiaalsed sidemed, materiaalse maailma piirid, sild vaimuilma, vaikus, enesevaatlus, intuitsioon; analüüsiv, vaimustuv, suletud, filosoofiline, müstiline.


Need inimesed peaksid arendama oma mõistust, et saavutada tarkust ja mõistmist. Nad peavad olema võimelised kasutama oma tarkust ja teadmisi, õpetamaks teisi inimesi. Nad peavad otsima tõtt. Veetma aega üksinduses - lugema, mõtlema ja mõtisklema. 

Nad on arukad, intellektuaalsed ja salapärased. Neil on teadmised erinevatest usunditest, müsteeriumidest, filosoofiatest ja salateadustest. Nad vihkavad tülitsemist, on mõõdukad, loovad ja fantaasiarikkad. Kalduvad varjama oma asjuja vajavad üksindust, et selgusele jõuda. 
Raha ei tähenda neile eriti palju ja rahaasjade korraldamine võib tekitada probleeme.
Nendel on tihti ESP-võimeid ja nad valitsevad iseenda ja oma tunnete üle ideaalselt. 
Nad on mõistvad, vahel ka laisad, pessimistlikud ja sarkastilised, suuremal jaol aga rahulolevad. Nad on väga isemoodi inimesed ja kõigil teistel võib nende mõistmisega raskusi tulla. Nad on üsna erandlikud inimesed, erinevad massist oma loomuse poolest. 
Nad oskavad suurepärast ühendada teooria praktikaga. Nad ei hooli oma välimusest ja võivad kaua olla ilma joomata-söömata. Nad on nagu erakud, kelle hing on kehast tugevam.
Sõprussidemed toovad kaasa raskusi, nad ei oska hoida suhteid teiste inimestega.
Töötavad üksinda. Õpilane, uurija, arheoloog, astroloog, leiutaja, teadlane, psühhiaater ja kirjanik - kõige sobivamad ametid. 
Sobib kindlasti ka kunst.


Kui nendel inimestel pole elus usku, ei ole nad kunagi õnnelikud. See aga ei tähenda ilmtingimata religiooni. Neid ümbritseb vaimne energia. Kui need inimesed on rööpast väljas, upuvad nad uimastitesse, alkoholi, seksi, reisimisse või ületöösse. 
Nad tunduvad nagu nad oleksid siin Maa peal külalised, sest nad ei paista siit pärinevat. 
 Enamasti on neil kaasasündinud üleloomulikud võimed ja neile on vaja aega, et üksinduses oma meeli korrastada. Võime näha normaalsuse raamidest väljapoole võib osutuda koormaks, siinpuhul aitab mediteerimine. 
Hästi toimivates suhetes on nad hellad, truud, ausad. Aga sellest hoolimata on neil vahel raske öelda "ma armastan sind" või kiita oma kaaslast. 
Kui te neile ei meeldi, siis nad vabalt ka ütlevad seda, neil on väga terav keel. Ning kui nad otsustavad, et ei taha teid oma lähedaste hulka, siis sulevad nad selle ukse ja see ongi suhete lõpp.
Nad armastavad looduse ilu. Kõik, mis on seotud veega, aitab neil mõtteid tuulutada.
See on neile väga oluline ja kasulik!Kuna nende arvates on inimesed ja inimsuhtes keerulised, igatsevad nad tihti tingimusteta armastust, mida pakuvad lemmikloomad.
Nad on VÄGA terased, intelligentsed ja jõulised. Analüüsivad iga olukorra ribadeks. Nad on ideaalsed kirjanikud!
Nad on väga andekad avastajad - ei imestaks, kui just 7-inimene leiaks aidsi-ravimi.
Nad on võimelised lahendama keerukaid probleeme, teadmata, kust lahendus tuli.
Neile meeldib, kui õhus on saladusi ja nad teevad mida tahes, et mõistatused ei lõpeks.
Oma nina ei tohi nende inimeste asjadesse toppida, sest seda enam nad sulguvad. Nad on ligipääsmatud. Isegi abielus ei ole ebatavaline, kui nad magavad abikaasaga erinevates voodites. 
Nad vajavad töötegemist, sest see on nende kirg. Nad lausa upuvad töösse, sest nad tunnevad, et võiksid olla töökeskkonnas vastutavad. Nendest saavad head psühholoogid, psühhiaatrid. Nad võivad silma pasita numeroloogias, ennustamises ja taro-kaartide lugejatena. 
Väga hästi suudavad ka esineda avalikkuse ees!
Muud sobivad elukutsed on seotud looduse mõjutatustega.
 Kui laps on 7, siis kuulake neid hoolega, nad on targad ja taiplikud. Neil on tugev intuitsioon ja and võivad näha midagi sellist, mida teie ei näe, aga teil on vaja teada. 
Neid võib üsna kergesti valesti mõista, inimesed tunnevad nende juuresolekul end kohtualustena. Teistele võib tunduda ,et nad on külmad ja eemalolevad, kuid tegelikult nad lihtsalt vaatlevad maailma. 



NAISED: 

Kasutavad tihti vanu riideid, mis ei ole enam moes. Nad ei karda oma tundeid välja näidata (kahekesi olles).  Mingid tänaval suudlejad nad ei ole. Nad on sensuaalsed ja peavad päevikut. 
Kirglikud, väljakutsuvad, saavutamatud. Meeste silmis on need naised alati kenad. Mingil hetkel võivad nad tunda ennast selgeltnägijatena, ennustajatena või maailmaparandajatena. 
Seksis meeldib naistele kõik, mis lisab naudingut. Sellist seksiraamatut ei pruugi leiduda, mida 7 pole lugenud. Naised on väga leidlikud ja neid võib erutada seks tavatutes kohtades vms,  et siis saavad nad rahuldada oma uurijaloomust, sest siis saavad nad jälgida, kuidas see erineb tavalisest seksist. 


MEHED:

Paistavad silma tugeva tahtejõuga. Nad on veetlevad, fantastilised ning seksuaalelus kogevad nad kõike mitmel tasandil. Armastajatena on nad haaravad ja ootamatud. 
Meeste jaoks ei ole naine kui seksobjekt. Nad oskavad meisterlikult pikendada vahekorda, et ka naine jõuaks kaugele. Kindlasti tahavad proovida kõiki asendeid ja erinevaid variatsioone. Paljud mehed tahavad saavutada kõrgpunkti 2 korda: ühe korra oraalselt, teist korda suguliselt. Mõned võivad olla huvitatud ka sadismist. 

Seksikad kehaosad: Rinnad, jalad, varbad. 



Mõnikord võivad need inimesed minetada reaalsustaju, kui nad pole ettevaatlikud oma vaimseid omadusi arendades. Võivad elada ka fantaasiamaailmas. Nad peaksid hoolega oma ametit valima ,sest kuigi neil on häid ideid, rakendavad nad neid harva. Abielu on kasulik neile sellepärast, et siis säilib ennde huvi materiaalsete asjade vastu. 

Seksuaalelus ei takista moraalireeglid neid, sest nad on seksi suhtes küllaltki vabameelsed. Tee voodisse kulgeb alati mõistuse kaudu. Neile meeldib vestelda, eriti kui teemaks on seks ja selle naudingud. 


    VÕRDSED NUMBRID 1, 5, 7

VÕITLEVAD  NUMBRID 2, 3, 8, 9
SOBIVAD NUMBRID 4, 6


Kuulsad 7-d: Voltaire, Beethoven, Shakespeare, Dostojevski, M.Monroe, J.F.K, van Gogh jne.




Kuidas mõjutab number 7 sinu isiksust?

Sul on hea intuitsioon ja tugev tahtmine end tegelikus maailmas turvaliselt tunda. Oled erakordselt sensitiivne ja läbinägelik ning kasutad neid omadusi osavalt oma perekonna, sõprade ja kolleegide abistamiseks. Sinu intuitsioon aitab sind läbi igasugustest olukordadest. Sul võib olla ka terav enesetunnetus. Võid vaistlikult tunda, millal sul on terviseprobleemid ja enneaegselt arstile registreeruda. Sulle meeldib järgida oma sisetunnet ja seda tehes sujub sul kõik kenasti. Sulle meeldib olla enese vastu aus ning sisevaatluse ja vaistu abil otsuseid teha, mitte järgida pimesi teiste soovitusi. Sulle meeldib usaldada oma sisemist tarkust. Eneseusaldus on kindlasti üks sinu tugevamaid omadusi. Võid olla teadlik, et elu koosneb kasvamise, arenemise ja õppimise tsüklitest. Sa tead, et probleemidega silmitsi seismine on vahel vajalik. Võid uskuda ka saatusesse - kõik läheb just nii, nagu minema peab. Usud, et loodus nagu ka elugi paneb ise kõik paika omal viisil ja omal ajal. 
Sa oled mõtleja inimene. Sa vajad oma ruumi - vahel võid muutuda isegi eraklikuks. Analüüsimiseks vajad sa üksindust, et saaksid mõtiskleda elu mõtte üle - mõnikord võid olla suisa filosoofiline. Sind võib köita ka spirituaalsus. Sa võid tõmbuda iseendasse, avastamaks sinu elavat kujutlusvõimet ja sinus võib olla ka natuke unistajat. Oled ka hea algataja ja suudad asju ellu viia. Sa oled kindlameelne ja positiivse meelestatusega. Teinekord tundub sind saatvat võluvägi, kerge vaevaga suudad saavutada ühe eesmärgi teise järel. Oma võluväe abil saad aidata ka teisel unistusi ellu viia. Sulle meeldib see tunne, et sinu käepuudutusest lööb kõik kasvama ja õitsele ning kõikidel on võimalik sellest osa saada. Inimesed võivad sageli uskuda, et sa oled eriline. Sa oled organiseeritud inimene ja perfektsionist. Sinu käitumine võib kohati olla ka noriv ja sulle meeldib, kui inimesed kuuletuvad sulle ja su kõrgeid nõudmisi täidavad. 
Sulle võib meeldida mediteerimine, tai chi, tennis, ujumine.

Sinu väljakutsed

Sa võid olla murelik inimene, kes pidevalt elu pärast südant valutab. Võid muretseda ka siis, kui kõik on hästi ja ei pruugi rahul olla enne, kui leiad midagi, mille pärast mures olla. Muremõtted võtavad sinu meele üle võimust ja võivad saada vabanduseks, et tegelikule elule mitte vastu seista.  Sa peaksid vähem muretsema, muidu võid olla väga negatiivne inimene ja kogu su võluvägi kaob.  Vahel võid olla elu suhtes ülianalüütiline ja reaalsustaju sootuks kaotada. Selle tulemusena võid hakata pobleeme ka ise välja mõtlema. Peaksid seisma tõsiasjadega silmitsi. Sa võid hakata eelistama unistusi reaalsusele ja asuda end maailmast isoleerima, vältimaks haigetsaamist nii elu kui ka inimeste poolt. Peaksid rohkem tegutsema oma unistuste nimel - vähem mõtlemist, rohkem tegutsemist. Sa võid olla ka osav kõrvalepuikleja ja vältida ebamugavaid situatsioone. Pead õppima õigel ajal tõele näkku vaatama. Teinekord võid otsustada end ühiskonnast välja lõigata ja asuda elama kuskile maakohta või mingisse eriti eraldatud paika. Sa võid triivida läbi elu ilma tegeliku eesmärgita ja kaotada iseennast oma illusioonidesse ja unistustesse. Sulle võib meeldida elu koos endasarnaste inimestega. Võid ka sulgeda ennast emotsioonide ees ja olla võimalikult pealiskaudne. Võid peljata edu ja asjade laabudes võib sind tabada paanika. Sa ei oska tunda rõõmu oma edust. Sinu mure enese tunnete pärast võib sind üleni haarata ning sa muutud teiste tunnete suhtes vastuvõtmatuks. Võid olla enesekeskne ja keeldud tunnistamast, et kellelgi võiks olla sama tugevad tunded kui sinul või keegi võiks olla sama haavatav kui sina või et teistel üldse tunded on. Vahel võid olla suisa naiivne ja sind on kerge haneks võtta, sest sa võtad kõike tõsiselt, mis näkku öeldakse. 

Armastuses ja seksis

Sa võid olla naiivne, söösta suhetesse inimest oluliselt tundmata ning leida end tupikus. Oleks mõistlik ennast kaitsta ning püüda partnerit põhjalikumalt tundma õppida. Sa võid käituda nagu "printsess", kes armastab muinasjutte uskuda. Võid uskuda naiivselt, mida kaaslased sinule räägivad. Sa oled väga kärsitu ning püüad suhtes sündmuste arengust ette hüpata. Sa võid otsida partnerit, kes oskaks sinu tundeid respekteerida. Võid eelistada suhet, kus partner võimaldab sulle omaette olemist. Sulle võivad meeldida isegi kaugsuhted. Sa võid olla unistav ja ebarealistlik ka oma partneri suhtes. Näiteks võid uskuda, et partner on valmis kokku kolima, aga tegelikult ei ole.  Illusioonid võivad sind eksitada. Võid jääda ootama "õiget" ja kui ta kord tuleb, siis põgened, sest kardad suhte õnnestumist, sulle meeldib pigem unistada sellest. Kuna oled sensitiivne, oled võimeline vaistlikult tajuma, millised on su partneri vajadused. Võid tunda tugevat tõmmet partneri suhtes, kellega tunned tugevat hingelist sidet. Võid otsida kedagi, kes kaitseks sind. Seksuaalelus võid sa otsida täiuslikku partnerit, kellega süüdata oma meeli, keha ja vaimu, ning kui sa sellist partnerit ei leia, võid otsustada tsölibaadi kasuks kui leppida teisejärgulisega. Sulle võib meeldida stimuleerivaid filme vaadata. Kuid samas, oled avatud suhtumisega inimene, kes oskab nautida kiireid ja tundevabasid üheöösuhteid. 

Lapsepõlvekogemused

Sa võisid olla üksildane laps, kes eelistas raamatute või väljamõeldud tegelaste seltsi. Võisid olla intuitiivne ja näha õudusunenägusid või kõndisid unes. Sa võisid olla erakordselt osav lugude väljamõtleja, et elu huvitavamaks muuta või end selle eest kaitsta. Sinu elav kujutlusvõime aitas sul kindlasti kirjutada koolikirjandeid. Võisid olla ka valiv riiete või sõprade valikul. Sa võisid kasutada ka tugevat meelt psühhosomaatiliste haiguste esilekutsumiseks ja näitlesid haiglast last, vältides sellega mingeid tegevusi. Need lapsed võivad end maailmast isoleerida, sest pelgavad oma intuitsiooni, kuid eelkõige pelgavad nad reaalset maailma. 

Tervis

Võid olla aldis süngetele meeleoludele, depressioonile või paanikahoogudele. Sa võid kannatada ka loiduse või toitumishäirete all. Võib esineda probleeme hammastega. 

Elukutsevalikud

Võid töötada aladel, mis nõuavad tähelepanu pööramist detailidele: näiteks turu-uuringute läbiviija, insener, analüütik, juhi abi, ämmaemand või kirurg. Kuna sulle meeldib inimesi kokku viia, oled ka hea ürituste korraldaja ja organisaator. Samuti võid töötada homöopaatia vallas, olla ravitseja, astroloog või numeroloog - seega töötada aladel, kus on võimalik kasutada oma intuitsiooni ja tarkust inimeste aitamiseks. 



























No comments:

Post a Comment