worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Tuesday, June 5, 2012

Elutee number 9 - Inimesearmastaja

9 TÄHISTAB isetust ja kaastunnet. Haaratud armastusest kõige vastu, tahab ta oma energiat rakendada üleüldiseks teenimiseks. Ta esindab ebaisekat ellusuhtumist – suuremeelset, heasoovlikku ja kannatlikku. See on kunstnik ja mõtleja, kes on tsükli eelmistel astmetel oma oskusi arendanud ning valmis nüüd oma teadmisi kogu ülejäänud maailmaga jagama.
Ioonid on täiuslikkusele jõudmas. Nad on rännanud läbi kogu tsükli üheksa osa, kogudes kogemusi. Nüüd, lõpptsüklis, jõuavad nad täieliku arusaamiseni teiste vaadetest ja arvamustest ning nende sallimiseni.
9 on valmis andma universumile tagasi selle, mida ta on tsükli eelmise kaheksa astme jooksul õppinud. Tsüklilisuse seadus ei luba raiskamist ning nõuab antu tagasi. Kui seda tehakse meeleldi, toob number 9 kaasa üksnes rõõmu ja võlgadeta sisenemise järgmisse tsüklisse.
Number 9 sümboliseerib inimese kaasasündinud, eelmistes eludes realiseerimata loovuse, annete ja võimete kogusummat. Sundmõtted, pealesunnitud sõnad ja teod tulenevad sellest numbrist inimese energiamustris. Ateistil on äärmiselt raske selle numbriga kaugele jõuda.
Sümboolselt asub number 9 numbrist 1 äärmiselt kaugel. Kui number 1 on ego ja enesearmastus, siis number 9 on antiego ja jumalik armastus. Kui number 1 ütleb sulle, kes sa oled seda elu alustades, siis number 9 näitab, kus ja kes sa oled olnud eelmises elus. Number 8 suunab, kuidas ühendada oma energiamustri need kaks joont.

Võtmesõnad: Vaimne loovus, jumalik armastus, kaasasündinud anded, lõpuleviimine, karma (tasu eelmistes eludes tehtu eest), kaastunne, kannatlikkus, kõikehaaravus, sallivus, isetu teenimine, lõpetamine.

Nende inimeste eluülesanne on arendada avatust. Nad peaksid näitama teistele õiget elamise ja mõtlemise viisi ning avaldama universaalset armastust ja harmooniat. 
Neil on terva mõistus ja kõrged ideaalid. Nad on meeldivad ja konstruktiivselt kriitilised.
Osavad vestlejad, usaldatavad, isetud, julged, kartmatud , aga ka väga muretsevad.
Nad on inimlikud ja ideerikkad, ausad, inspireerivad, nõudlikud ja kindla sõnaga.
Oskavad lubadusest kinni pidada.
Neil võib olla ESP-võimeid, aimavad tihti asju ette. Nad on väga impulsiivsed ja natuke ka hulljulged. 
Nad tahaksid oma elus teha midagi, mis on seotud inimeste ja nende heaoluga. Nad tahavad näha elu tavalisest avaramalt.  Neil on raske tunnistada kriitikat, sest nad on endast heal arvamusel. Nad oskavad probleeme intuitiivselt lahendada ning tajuvad tihti teadvuse hetkelisi avardumisi. Võivad näha ka tähendusunenägusid. 
NB! Mõned neist võivad sattuda õnnetustesse, mis on seotud tule või plahvatusega.

Ametivalik ei ole raske, sest üldiselt teavad nad üsna noorelt, kelleks tahavad saada. Nendele sobib: õpetaja, lektori, poliitikuamet ,kuid ka mingisugune kunstiga seotud ala, sest üldiselt on neil mingi anne eriliselt arenenud. 

Nad on harva armukadedad, sest tahavad oma abikaasat õnnelikuks teha.  
Peavad kaua sidet endiste koolikaaslastega ja vanematega.


See elutee number on numeroloogias kõige rohkem arenenum ja ta on kõige tugevam võnge ning sellel on kõikide teiste numbrite omadused ka. 
9 on isetuse etalon. Väga sihikindlad inimesed! Tugev kalduvus järgida midagi, millesse nad usuvad. Väga palju on inimesi, kes on nende peale kadedad.
Paljudele tunduvad nad üleolevalt armulikud, kuigi tegelikult ei ole nad nii üleolevad.
 Neil on üldinimlikud huvid.
Neid iseloomustab ka see, et tihti on neil probleeme oma perekonnaga. Nad võivad tunda, et neid ei armastata, või on nad hüljatud või tunnevad vastutust vanemate ees.
Nende jaoks on oluline, et nad oleksid täiuslikud lapsevanemad. Ja kui midagi läheb valesti, on nad kaua masendunud. 
Nad tunnevad, et suudavad lahendada kõik probleemid. Aga nii see on ka, sest 9 on lõpuleviimise number. Lahendused tulevad ise nende juurde. 
Nad teevad nii palju ja hoolitsevad teiste ees, et kui nad ise on hädas, ei pane keegi seda tähele, sest nad näevad tugevad välja. Nad peavad õppima küsima, kui neil midagi vaja on. 
Neil ei ole vajadust olla tähelepanu keskpunktis, kuid tihti nad asetatakse sinna. 
Mõnikord inimesed võistlevad nendega, kuid nemad ei võistle kellegiga. 
Nende asi on peletada teistes inimestes ebameeldivust. 
Neid süüdistatakse üleolevas armulikkuses. Nad ei pruugi mõelda, et teavad kõike, kuid teistele paistab, et nad arvavad nii. See sigitab vimma ja konkurentsi. See on raske, kuid 9 peab mõistma, et mingil teadvusetasandil inimesed võivad tunda, et 9 on kõrgeim võnge. 9 peaks meeles pidama: "Andesta neile, sest nad ei tea, mida nad teevad."

Kui nad teevad midagi head, inimesed järgnevad neile, kui midagi halba, samamoodi järgnevad. Neist saavad vapustavad õpetajad, koolinõustajad, terapeudid. Lapsed armastavad neid. Suurepärased arstid, õed ja sotsiaaltöötajad. Samamoodi loomingulised alad - lektorid, kunstnikud, muusikud, kirjanikud. 
Nad peavad elama hetkes ja mitte mõtlema mineviku peale, sest ainult siis suudavad nad maailma paremaks teha, ning see ongi see, mida nad on tulnud siia tegema. 



NAISED: 
Kindlasti ei jää nad koduperenaisteks, neil on tavaliselt oma huvitav töö, millega tegeleda.
Seisavad omal jalal ja ei karda oma tundeid näidata. Esitavad ka nõudmisi!
Parajad feministid, tahavad ISE kõigega hakkama saada.
Naised ei pruugi olla ilusad, aga neil on omapärane võlujõud ja neid ümbritseb teatud väärikus.  Väga head iseloomutõlgitsejad! Kui nad on vihased, siis on neid väga raske kohelda.
Üldiselt on  nad kas nümfomaanid või nunnad.
Neile meeldivad erootilised eelmängud, filmid ja sellealane kirjandus. 


MEHED: 
Head organisaatorid. Nad on sallivad, haaravad, kirglikud ja veenvad. Alati on valmis proovima midagi uut. Alateadlikult oskavad ära arvata abikaasa meeleolusid. Nad on valmis võitlema selle nimel, mida õigeks peavad. Pikad tööpäevad ei hirmuta neid. 
Kas donzuanid või tsölibaadis elavad erakud. 


Need inimesed õpivad kiiresti seksi ja saavad sellel alal kiiresti asjatundjaiks. Neile võivad meeldida abivanedid, mis neid erutavad. Ja nad on valmis kõike proovima, kasvõi korraga :D 
Neil on väga tugev kujutlusvõime. Neile võib meeldida teiste alistamine, kalduvused ka masohhismile. Naised võivad tahta mängida lõbunaist, mehed playboy`d. 
Nende inimeste sugutung võib aga vahelduda nii, et ühel ööl on nad küllastumatud, teisel ööl aga peaaegu apaatsed. 
Kui mõni 9 on lõbunaine, siis teeb ta oma tööd põhimõttega, et ta on abistaja ja maailmaparandaja. 

Seksikad kehaosad: nägu, kõrvad, huuled, varbad, suguelundid. 


VÕRDSED NUMBRID 3, 6, 9
SOBIVAD NUMBRID 1, 2, 5
VASTUOLULISED NUMBRID 4, 7, 8


Kuulsad 9-d : Mahatma Gandhi, Elvis Presley, Tšehhov, C,G Jung, Strauss jne jne.


Kuidas number 9 mõjutab sinu isiksust?
Kui see mõjutab sinu isiksust, on sull anne teadmistele ja tungiv vajadus aktsepteerida ennast just sellisena nagu sa oled - oma häid külgi ja puudusi- ning anda endale aru, et kõikidel inimestel on oma head ja halvad küljed. Vahel ka üsna kriitiline.
Number 9 on perfektsionist - otsid alati võimalusi enda ja enda elu arendamiseks.Võid püstitada isegi isikliku arengukava või käia erinevatel kursustel, et arendada erinevaid oskusi. Sa oled tõepoolest kõiketeadev inimene, kuid vahel tuleneb see rohkem teadvusest kui loetud raamatutest või läbitud kursustest. Muidugi võid olla ka paljulugenud, kuid võid alati loota oma sisemisele haritusele, mis kannab sind läbi elu. Sa võid olla intellektuaalne inimene, kes naudib arutelusid ja vestlemist päevateemadel. Sulle meeldib hoida end kursis maailma asjadega. Tavaliselt kujundad oma kindla arvamuse ega taandu sellest enne, kui oled teatud vaatenurgas põhjalikult veendunud. 
Sa sead endale kõrged eesmärgid ja sulle meeldib end ümbritseda inimestega, kes sellega kohanduvad. Rumalaid inimesi sa eriti ei talu ja enne kui kedagi tööle võtad, kontrollid põhjalikult  tema tausta ja teadmisi. Samamoodi valid ka sa partnerit. Vahel oled lausa hirmuäratavalt valiv - sul on alati vaja parimat. 
Sa oled sündinud juht ja võimeline teiste tegevust suunama. Võiksid vabalt olla õpetaja, sest inimesed kergesti järgivad sinu eeskuju. 
Sa näed kõiki inimesi võrdsetena, sul on kõrge moraal ja inimesed võiksid juhinduda sinu arvamustest ja käitumisest. Sa usud õiglusse ja sulle meeldib, kui inimesi koheldakse ausalt. Sul võivad olla kõrged väärtushinnangud ja tugev moraal, kuid oled avatud ega suru enamasti oma vaateid teistele peale. Üldiselt oled andev inimene, kes on valmis oma tähelepanu ja aega teistele pühendama, nägema ja tundma teiste vajadusi ning teatud juhtudel neid enda omadest ettepoole seadma. Sa võid olla ennastunustavalt hoolitsev ja sageli aidata kogukonda või töökaaslasi heategevuslikel põhjustel. Sa oskad teistest inimestest lugu pidada ja sinu sisemisest tarkusest tulenev mõisvus aitab sul teisi abistada. Tavaliselt on sul tugev ettenägelikkuse võime, mis aitab tunda või tajuda, mida oleks vaja teha, et seda annet kasutades teisi aidata. 
Sa võid olla ka spirituaalne ja usklik inimene ja need omadused võivad mängida sinu elus ka juhtivat osa. Sa võid mediteerida või külastada kirikut või õpid hinge- ja usuteadusi. Sul võib olla sügav usk "headusesse" ja võid olla ka arvamusel, et kõik maailma religioonid on võrdse tähtsusega. Sul võib olla eritlev mõistus ja sulle meeldib elusse mõistusega suhtuda. Mõnikord elad emotsioonide najal, kuid loogika ja meele appivõtmine aitab sul teha ratsionaalseid otsuseid ja alustada õigeid tegevusi, mis soodustavad sinu elu. 
Sa võid olla andekas kunsti- või muusikavallas, võid mängida muusikainstrumente või laulda sageli. Need võivad olla sinu peamised lõdvestumisviisid, kuid sulle võib meeldida ka treening jõusaalis, matkamine või ektreemsport. 

Sinu väljakutsed
Sa võid olla mõnikord väiklane ja sallimatu. Võib-olla on sinu arusaamad liiga jäigad või leiad, et sind ohustavad inimesed, kes sinust erinevad. Sa ei pruugi taluda ka harimatuid inimesi või neid, kelle elustiil sinu omast erineb. Sinu ootused võivad vahel olla ebarealistlikud ja kui elu ei kujune selliseks, nagu sina ootasid või ei käitu inimesed sinu ootustele vastavalt, võid tunda viha ja masendust. Teiste inimeste veendumuste ja käitumise suhtes tolerantsust üles näidates oled elule avatum ja õpid seda aktsepteerima nii, nagu ta on. Mõnikord võid inimeste üle kohut mõista ja nende seljataga võhiklikke kommentaare teha. Võib-olla räägid teisi taga ja väljendad sõnades üleolekut nende suhtes või käitud teiste inimestega, justkui oleks nad sinust alamad. Sa võid pidevalt teisi kritiseerida ja ärritada neid pidevate vahelausetega. Samas kritiseerid sageli iseennast, sest oeld standardid seadnud nii kõrgele, et miski eiga keegi pole sinu jaoks piisavalt hea. Võib-olla tunned sügaval sisimas, et oled ebatäiuslik ja üritad siis selle abil end veenda, et kõik on nagu hästi, kui teistele oma üleolekut tõestad. Sinu välimus võib olla snooblik - sulle meeldib rõhutada. Sulle tundub, et pead hoidma mingit taset ja tunned alandust, kuid pead alla laskuma  nt kaotad töökoha, vahetad maja korteri vastu vms. Sinu pidev tõestamisevajadus näitab, et sa ei ole oma sisemise minaga rahujalal. Võib-olla vajad meeleheitlikult ühiskonna või perekonna või sõprade heakskiitu.  Halb on ka see, et võid olla nii süvenenud teistes vigade otsimisse, et unustad näha nende positiivseid omadusi. Nt partner valmistab sulle hea õhtusöögi, aga sa vingud ikka veini üle, mis sinu arvates sinna juurde ei sobi. Sinu jaoks on elu mustvalge, kuid seal vahel on üks suur hall ala, mille nimeks on kompromiss. Sul võivad olla kõrged väärtushinnangud, elu reaalsus võib sind vahel šokeerida. Sa võid ka punastada, kui vestled sõbrannadega intiimsetel teemadel. Üldiselt oled sa väga võimekas inimene, kuid kui sa oma tahtmist ei saa, siis võid laskuda enesehaletsusse. Peaksid õppima enda suhtes leebem olema ja premeerima end saavutatud eesmärkidele jõudmise puhul. Sa oled sageli valmis teisi inimesi aitama ja ennastunustaval viisil teistele aega ja kannatlikust pühendama. Kuid vahel annad liiga palju, kuni se teeb sulle endalegi haiget ja kui sa elult samal määral vastu ei saa, tunned sügavat pettumust. Sa oled hooliv inimene, kuid võid eelistada enese eest ise hoolt kanda, sest sinu jaoks on raske vastu võtta. Võib-olla tunned, et sa pole väärt vastu võtma teiste poolt pakutavat armastust, raha ega aega ja usud, et oled määratud vaid ise andma. Kuid kui õpid vastu võtma kallistusi, kingitusi või teenet, hakakd olema elule avatud ja suudad teiste inimestega jagada rõõmu oma õnnest. 

Armastuses ja seksis
 Sa oled kirglik inimene. Elu armastuse leidmine võib olla sinu jaoks kõige olulisem -leida partner, kellega jagada oma kirge ja rõõme. Sa võid leida hingeliste huvidega partneri, kes saab sulle õpetada, kuidas saavutada paremat kontakti enda ja kogu ümbritseva eluga. Sa võid veeta tunde, vaieldes oma usu ja veendumuste üle, kuid kui esindate erinevaid vaateid ja õpite neid jagama, aitab see teil teineteise suhtes sallivamaks muutuda. Sul on enesesse ja oma veendumustesse suur usk ja võid pidada oma partnerile pikki loenguid tema käitumise kohta või õpetad, kuidas tegelikult elu elama peaks. Sinu partner võib meeldida selline moraalilugemine, ent pikapeale tal viskab üle, et sa koguaeg vingud ja arvad, et ainult sinul on õigus. Võib olla, et sa otsid elukogenut, intelligentset, intellektuaalsete huvidega või kunstiliste huvidega partnerit. Sa võid avastada, et tõmbad külge muusikuid (nagu sa isegi?) või kedagi, kes oskab hästi tantsida või end oskuslikult väljendada. Mõnikord võib sind lummata inimene, kes ei poolda ühiskonna poolt kujundatud tõekspidamisi. Sa võid olla suur korraarmastaja ja tahad väga hea välja näha, kuid võid puhkehetkedel olla ka ükskõikne oma välimuse suhtes. Sa võid arvata, et väljanägemine pole üldsegi oluline ja partner armastab sind niikuinii sellisena, nagu sa oled. Suhetes meeldib sulle anda ja sa võid soovida oma partnerile meeldida sedavõrd, et ootad tema heakskiitu, vajad tunnet, et sind armastatakse. Näiteks võid soovida, et oleksid tal alati käeulatsues ja valmis teda teenima, selle asemel, et enda vajadustele mõelda. Võib-olla suudad leida partneri, kes oskab sulle samaga vastata ja teie suhe polegi nii ühepoolne ning partner naudib sinu nimel tegutsemist samuti nagu sina. Seksuaalelus võivad sinu usulised ja hingelised veendumused omada suurt tähtsust. Võib-olla tunned, et intiimses elus on asju, mis on sinu jaoks "õiged" või "valed" ning toimid nende põhimõtete piirides. Kuid sinu isiksuse teine külg on vabameelne ja piirideta ja sa naudid oma seksuaalsuse ja keha väljendust täiel rinnal inimesega, kes on sama kirglik ja seksi suhtes vabameelne. 

Lapsepõlve kogemused
Sa võisid üles kasvada range distsipliini ja rutiini all, kus iga asi asus oma kohal. Võib-olla elasid sinu vanemad kindla kava järgi ja sina pidid sellega sobituma. Võimalik, et ka sinu vanemad olid range kasvatusega. Sa teadsid juba varakult, kuidas oma vanemate tähelepanu köita. Sinu jaoks võis olla oluline saavutada vanemate, õpetajate ja kaaslaste heakskiit. Sellepärast võisid käituda üsna korralikult, et sind kiidetaks. Võib-olla olid sinu saavutused koolis silmapaistvad. Sinu kodus oli alati pearõhk õpingutel või haridusel. Sulle võis meeldida kodune loominguline atmosfäär, kus oli palju kunsti ja muusikat.  Need lapsed tunnevad sageli süütunnet, kui nad ei suuda küündida omaenda või vanemate poolt seatud standarditeni või nõutud eesmärkideni. Neile oleks abiks, kui julgustaksid neid armastama ennast sellisena, nagu nad on, ja näitaksid välja, et neid armastatakse ka siis, kui nende käitumine või saavutused pole perfektsed. 
Tervis
Sa võid olla aldis nägemisprobleemidele või kannatada kinnise nina või migreenide all. Sind võivad vaevata ka lihasevalud ja rühi hoidmisega seonduvad probleemid. 
Elukutsevalikud
Sa võid töötada haridusvaldkonnas õpetajana, teadusliku töötajana, karjäärinõustajana või sekretärina. Sa võid pühendada palju aega ka heategevuslikule tööle, et aidata abivajajaid ja haigeid, või töötad medõe, arsti või ravitsejana. Sa võid olla ka juhiks igas valdkonnas või töötada kaitse- või sõjaväeteenistuses, kohtuniku, diplomaadi või poliitikuna. Sul on ka eeldusi kätega töötamiseks, seega võid saavutada ka edu muusiku, kunstniku, skulptori, refleksoloogi või massaažiterapeudina, koka või aednikuna.



















No comments:

Post a Comment