worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Monday, June 4, 2012

Elutee number 1 - Juht

1 ESINDAB meesprintsiipi ehk yangi. See number tähistab esmaavastajat, kes tegutseb üksi ja otsib kogemusi, mis kujundavad tema erilise isiksuse. 1 on oma võimete avastamise tee, pidevas liikumises olev positiivne, originaalne ja loov puhas energia. Kuna 1 on üksi ja täis loovat energiat, peab ta otsustama, kuidas seda energiat kasutada. Ta peab juhtimise enda peale võtma ja hoidma oma suunda, kartmata vastuseisu.

Teadlased väidavad, et vaakumis, kus midagi ei ole, tekivad aja jooksul vesiniku ioonid. 1 esindab iooni, algust, geneesi, esimest energiasädet, mis tekib algallikast. Ta on üksi ja eraldatud, sest ta on esimene; midagi muud ei ole. Ta ei sõltu välismõjutustest ega abist, sest on otsustanud püüelda omaenda eneseväljenduse poole, seetõttu ei saa teda mõjutada ega kõrvale kallutada. Ta on otsusekindel ja sõltumatu ning võtab vastu vajalikke otsuseid, et lõpuks määrata oma saatus.
1 on inimkonna tõeline MINA OLEN, kõige ühtsus, võngete mõõtmise ühik. See on eneseteadvus.

Võtmesõnad: Olemus, ego, juhivõimed, isiklikud jõuvarud, isiksus, originaalsus, sõltumatus, agressiivsus, individualism, loomingulisus, domineerivus; töö või tegevuse algus, esmaavastamine; võimu armastav juht, edasiliikuja.



Eesmärgiks peaks olema teiste inimeste juhtimine ja eeskujuks olemine. Inimene, kes PEAB olema sõltumatu ja aktiivne. Selle jaoks on kõik eeldused olemas, tuleb vaid osata neid kasutada.

Vabad inimesed, tähelepanelikud ja leidlikud. Väga hea fantaasiaga. See, mis nad teevad, on nende asi ja nad ei hakka kellelegi aru andma oma tegude kohta. Töö on väga oluline.

Vastutustunne on suur, võivad olla ka agressiivsed ja pilkavad.

Äge võistluskihk, et olla parim! Enese suhtes on nad aga väga kriitilised ja nende standardid on väga kõrged.
Individuaalsusevajadus on suur.Nad ei taha kelleltki abi paluda, tahavad ise oma asjadega toime tulla.
NÕUANNE: Aeg-ajalt võiks kuulata teisi ka!
Teistele näib, et ta on isekas ja domineeriv, see ei ole halb, sellesmõttes et tegelikult nad lihtsalt teavad, kes nad on, mida nad tahavad ja nende arvamused on kaljukindlad.

Väga motiveeritud inimesed. Huvitav on see, et paljud selle numbri esindajad on tuntud oma heade käte poolest. Neile on kindlasti vaja sellist tööd, kus on vaja otsuseid langetada!

Enesekriitika on tõesti neile üsna suureks probleemiks. Ei tasuks ennast nii kõvasti piitsutada. Tegevused, mis võivad neile huvi pakkuda on spordialad, kus saab võita. Kindlasti peavad nad õppima lõdvestuma. 

Domineerivad. Nõudlikud ja otsekohesed. Tegutsevad vahel ka hetke ajel. Kindel on see, et nad tahavad saavutada edu. Tugevad. Uhked. Isekad. Kangekaelsed. Auahned. Teerajaja loomuga. Kriitika neid ei huvita, nad teevad seda, mida ise tahavad. Idee = teostus. Nagu for real! Midagi tuleb pähe, siis saab see ka teoks. Töö, töö, töö.. siis tuleb ka armastus. Ja raha. Ja edu. Kriisiolukorras üsna rahumeelsed ja tasakaalukad. Abitus ei ole nende jaoks.


Ametivalikud: ei tohiks olla midagi rutiinset ja igavat. Huvitab kõik ebatavaline, originaalne. Nt: disainer, leiutaja või insener.




NAISED:

 Kindlasti mitte traditsioonilised kodukanad, karjäärinaised. Oskavad mehi ümber sõrme keerata. Kohati feministid. Mismõttes naine ei saa seda teha? Saab küll! Mehi võtavad sussideks. Mees peab olema eriti kuuma verega, muidu on nad liiga igavad. Igavaid töid võivad teha teenijad. Naistele meeldib luksus. Peened, elegantsed. Väärivad vaid parimat. Naised ei karda, et neid kõrvale tõrjutakse. Üsna iseseisvad naised. "Kui sa mind tõrjud ja ma ei saa piisavalt tähelepanu, payback is sweet"
Mees peab olema tugev, kes oskab seda naist taltsutada. Muud mehed ei ole pikemaks ajaks. 
Seksis eelistavad omada võimu, nt tavapärane on see, et eelistatakse olla mehe peal.
Nad kujutavad ennast meelsasti ette mustades sukkpükstes ja saabastes, piits käes. Suled, nahk. Misiganes.
Agressiivsed - küünistavad, karjuvad, kiljuvad ja võivad ka hammustada. Kõik, mis on tabu ja keelatud ei ole neile probleem. Vanemad naised eelistavad nooremaid mehi, keda saab käsutada, õpetada.


MEHED:

 Naine peab teenima meest. Naine on koduori. Edevus. Suur ego. Kui naine vingub, on see kõige hullem asi EVER! Tööhullud, energilised. Töö on sageli number 1. Seksis võivad neid huvitada käerauad või köied. 
Mehed eelistavad endast vanemaid naisi. Neile meeldib suuseks (a no kellele ei meeldiks?).
Vanemas eas vaatavad nooremaid tüdrukuid. Nad seksivad igalpool. Ükskõik kus.
Mmm.. ja mõned tahavad oma naise kinni siduda ja piinata teda erootiliselt kuni lõpuni ;) Seksiharrastus on neile pigem enesenäitamine. Impotentsus on teema! Mõnda võib huvitada ka intsest, aga seda mudiugi keegi ei tunnistaks :)

Seksikad kehaosad: Selg, silmad.


Üleüldse on number 1 alati harjunud saama, mida ta tahab. Kaaslase leiavad nad tavaliselt pärast mõnd traumeerivat kogemust. Nad valivad mõnusalt. Abielus on nad vastutustundlikud, anduvad, truud. Neid peab imetlema, meelitama ja hindama ja nende sõna peab kuulama. Üldiselt on mõlemad sugupooled füüsiliselt veetlevad ja seksuaalselt kirglikud.



SOBIVAD NUMBRID 2, 3, 9

VÕRDSED NUMBRID 1, 5, 7
VASTUOLULISED NUMBRID 4, 6, 8

Kuulsad 1-d: M.L King, Marx, Grieg, Tolstoi, Chaplin jne.




Kuidas number 1 mõjutab sinu isiksust?  

 Sul on kalduvus sõltumatusele ja tugev soov kasutada loovust eesmärkideni jõudmiseks. Oled väga otsekohese ütlemisega inimene - sa oled enesekindel ja tead, mida tahad. Oled erakordselt keskendunud käitumisega ja tugev. Oled enesekeskne ja sulle ei valmista raskusi teistele teatada "Ma olen parim!" vms. Sa ei pealga eesmärkidele jõudmist ja sinu käsutuses on palju füüsilist ja vaimset energiat, mida sa igatmoodi inimesteni viid. Sa tuled toime oma jõududega ja saad suurepäraselt hakkama. Sa oled mõtleja-tüüpi inimene ja oma ruumi avaruse luksust nautides oskad keskenduda sellele, kuidas oma eesmärke saavutada. Seda tüüpi inimesed arvavad tavaliselt, et ei vaja teisi, kuid on õnnelikud, kui saavad teistega koos olla, kui nad on nõnda otsustanud. Selle mõju all otsid sa alati uusi võimalusi ja kogemusi - sa oled tõeline pioneer. Sa võid olla väga edukas ettevõtja. Võid olla ka leiutava vaimuga inimene, kes kerge vaevaga avastab uusi nippe või viise asjade tegemiseks. Oled ka hea probleemide lahendaja, tead, et kui vaadata asju teisest vaatenurgast, leiab probleemile kiiremini lahenduse. Oled kangekaelne ja sihikindel ja ei anna kergelt alla. Sa võid olla sellist tüüpi inimene, kes ei tõsta ennast esile, selline tüüpiline kangelane, kellest legendid ei pajata. Aitad hea meelega inimesi ega oota tänu. Oled õpihimuline ja sisimas intellektuaalne. Hindaid häid raamatuid, aga sul pole oma leiutamise kõrval nende jaoks eriti aega. Sa tunnustad inimeste loovat talenti. Sul on peas tavaliselt mitu erinevat projekti, vahel oleks hea suunata oma aeg vaimsele tegevusele nt mediteerimisele või kauni muusika kuulamisele. Sa oled leidlik, originaalne ja elegantne. Sulle meeldib partnerit kingitustega üllatada. Sul on kohutavalt hea huumorimeel! Lõdvestumiseks naudid tennist, võimlemist, aeroobikat, naudingut võib pakkuda ka male või spordivõistluste vaatamine. 


Sinu väljakutsed 

 Sa oled väga isikupärane ning armastad särada ja loov olla. Kuid see kohutav ego võib muuta sind vahel väljakannatamatuks. Nartsissistlik eneseimetlemine paneb sind mõtlema, et maailm keerleb sinu ümber. Sa võid isegi luua oma ellu iniemsi, kes tantsivad kogu aeg sinu pilli järgi. Tüüpiliselt sa naudid teiste inimeste aitamist, kuid teise äärmusena võib teiste inimeste toetamine sulle üldse mitte meeldida. Ja kui toetad, siis tundub sulle, et sind peaks selle eest eraldi tänama. Sa oled enesekeskne ja enesehinnang on sulle väga oluline. Sa arvad, et oled tähtsam kui keegi teine, eriti sõprade ja perekondlikus ringis. Mõnes mõttes on see sinu edasiviivaks jõuks, sest sa vajad erakordset enesekindlust, et oma energiat siis teiste kanalite kaudu välja suunata. Sa võid olla destruktiivne ja mitteteadlik inimeste tunnetest või viisist, kuidas asju tuleks teha. Oma loovuse kasutamise nimel või rikkuda kõiki reegleid, sest hoolid ainult enda vajadustest. Tegutsed omapäi, isegi kui peaksid kelleltki luba küsima. Sulle meeldib, kui sind kiidetakse ja asetatakse kangelase situatsiooni. Vahel sa võid olla väga laisk, keda peab korrale kutsuma, et mingid asjad tehtud saaks. Sul on väga raske teistest sõltuda. Vahel sa loodad enda peale nii palju, et see läheb äärmuslikuks ja tunned end üksikuna. Sul võib tekkida alaväärsuskompleks ja sa tunned, et pole piisavalt hea. Sa tunned, et igasugustest probleemidest saad jagu ainult sina ise ja ei taha kellegi abi. Sa võid olla domineeriv, teisi alla suruv ja isegi jõudu kasutav, kuni mõistad, et tegelikult see ei aita sinul eesmärkideni jõudmist. Oma suhtlemises teistega võid olla vahel ebaselge ja võid leida ennast ebamugavates situatsioonides. Sa peaksid õppima väljendama oma mõtteid selgelt ja teistele arusaadavalt. 


Armastuses ja seksis

 See number teeb sinust dünaamilise isiksuse, kellel on tohutu hulk energiat ja suunatud jõudu, mida oma suhetesse kanda. Oma suhetes oled sa ka sõltumatu - sa võid küll elada suhtes ja luua pere, kuid sul on alati kalduvus omaette tõmbuda ja oma asjade kallal nokitseda. On hea, kui leiad partneri, kes sinu omapära aktsepteerib. Sinu jaoks on suur väljakutse teiste inimestega aega jagada. Sa võid jätta partneri tähelepanuta või lihtsalt ei tegele temaga piisavalt. Intiimsus võib sind kohutada. Tunnete avamine teistele iniemstele on sinu jaoks keeruline -  kui sa just ei leia endale sellist partnerit, kes aitab sul tunnete pelgusest üle saada ning end turvaliselt tunda. Kuid see nõuab aega ja pingutust ja sa võid hakata vältima partnerit, kes sinult sedalaadi intiimsust ootab. Vahel võid olla põikpäine, kuid see võib sinu partnerit erutada - mõnele meeldivad väljakutsed. Need inimesed tavaliselt juhivad suhet, kuid kui nad on üksi, siis neile meeldib, kui neid juhitakse. Nt kui oled mitmeid päevi rasket tööd teinud, meeldib sulle, kui naine teeb midagi sinu eest ära, nt reserveerib kuskil lauakese vms. Sulle meeldib ka oma suhetes eesmärke seada - millal kokku kolida, millal abielluda, millal lapsi saada. Võimalik, et lapsepõlves oli sinu elu üle tugev mõju isal või muul meesrolli kandjal. Võib-olla oli isa sinu iidol või siis vastupidi või heidutasid sind meessoost isikud. Sellest sõltuvad võivad naised näiteks valida endale partneriks vanema mehe. Seksuaalelus oskad nautida loovust koos kirglikkusega ja naudid seksi erinevates kohtades ja asendites. Sinus võib olla palju iha ja andumist ja naudid partneri rahuldamist või vastupidi - oled enesekeskne ja keskendud vaid enda rahuldamisele. Intiimsuse avaldamine avalikkuses võib aga tekitada sinus kohmetust. Kõikidel juhtudel on seks sinu elus väga oluline aspekt. 

Lapsepõlve kogemused

 Lapsena olid ilmselt õpihimuline ja nautisid kooliaega täiega. Sinuga võis lapsepõlves mõningaid probleeme olla, sest sa oled väga kangekaelne ja keegi ei võinud sinu tegevusi katkestada. Ise olid sa aga alati valmis teiste vestlusele vahele segama. Sa olid raevukalt iseseisev. Oma õdede-vendadega olid sa ilmselt heades suhetes, vahel asendasid nemad sulle vanemaid või olid sina neile hoopiski vanemaks.Võimalik, et sulle meeldisid võistlusmängud ja üldse sport. Neid lapsi tuleb sageli kannustada omaenda eesmärke leidma ja elus nendele keskenduma. Kui neist ei kasva enese peale lootvaid tegelasi, siis äärmuseks võivad nad olla erakordselt teistest sõltuvad, kuid piisava julgustuse korral õpivad nad oma jalgel seisma. 

Tervis

 Oled aldis emotsionaalsetele probleemidele ja kaldud oma emotsioone kas alla suruma või eriti tugevalt väljendama. Sul võib olla veresuhkru tasakaalus hoidmise, adrenaalseid ja seedimisprobleeme. 

Elukutsevalikud

 Sulle meeldib raha teenida ja olla sõltumatu. Sinust võib saada sportlane, professionaalne probleemide lahendaja, juht või leiutaja. Sa oskad ennast ise motiveerida ja saavutad alati oma eesmärgi. Väga hea juhinumber.


SOBIVUS TEISTE NUMBRITEGA 

(Soovitan sellele tähelepanu pöörata, eriti armusuhete puhul!)

NUMBER 1 - NUMBER 1

Tegemist on kahe juhiga, mistõttu võib tekkida kokkupõrkeid. Samas moodustavad nad dünaamilise paari, kuna mõlema võtmesõnaks on "juhtimine". Tahate sama asja samal ajal ning ühindades oma jõud, saate võistelda teiste jõududega väga edukalt. Mõlemal on kalduvus agressiivsusele, mistõttu peaks tegelema isiksuse harmoniseerimisega. See kombinatsioon nõuab koostööd ja visadust, et jõuda eesmärkideni. Põhimõtteliselt nad koguaeg konkureerivad teineteisega, kumbki ei anna alla. 

NUMBER 1 - NUMBER 2

Need suhted võivad olla väga head, 1 võiks juhtida äri ja 2 vastutada selle eest, mis seal toimub. 1 on siin materiaalne ja mehelik pool, 2 on helluslik ja vastutav. Untsu võivad need suhted minna siis, kui 1 on pidevalt tööl. Nendest suhetest võib asja saada, kui nad tunnustavad teineteise vajadusi. Number 1-l on plaanid, inisiatiiv ja juhiomadused, number 2-l aga taktitunne, koostöösoov ja toetus, et viia ellu number 1-e algatatud plaanid ja ideed. Põhimõtteliselt nad sobivad hästi, sest mõlemal on omadusi, mis teineteisel puuduvad. 

NUMBER 1 - NUMBER 3

See suhe võib õnnestuda, kuna 3 on tavaliselt väga hea partneri kiitja ja tunnustaja - 1 vajab seda kindlasti. 1 on auahne ja võib aidata 3-el keskenduda ning täita oma unistused. Nad peaksid vältima kriitilisust teineteise suhtes, sest kumbki võnge ei talu kriitikat hästi. 3 võib langeda masendusse ja 1 otsib endale kellegi teise. Nad peavad kindlasti oma sõnu hoolikalt valima. Kombinatsiooni keskmeks ongi 1 individualism ja 3 dünaamilisus. Ainuke oht ongi 1 impulsiivsus ja number 3-e kalduvus oma energia laiali pillata. 

NUMBER 1 - NUMBER 4

See on kindel alus edukaks äriks. Number 1 on otsustaja, loominguline, leidlik ja originaalne. Siiski on tal vaja toeks number 4 praktilisust, põhjalikkust ja visadust, et impulsiivsust ohjeldada. Number 1 võib ärritada number 4 oma impulsiivsusega ja teda võib ärritada number 4 äärmuslik ettevaatlikkus. Kummalgi poolel pole kerge arvestada teise nõrkustega - 4 vähene hellus ja 1 keskendumine egole on  ilmselt peamised hõõrdekohad. Tõenäolised on pinged ja konfliktid, sest need numbrid ei käi ühte jalga. Et liit toimiks on vaja vastastikust lugupidamist. Kindlasti on see liit parem äris või sõpruses , kui armastuses. Aga mitte miski ei ole võimatu. 

NUMBER 1 - NUMBER 5

Nad on mõlemad aktiivsed, püsimatud ja originaalsed, kalduvusega mitmekülgsusele. Number 5 võib müüa number 1 ideid. Haridusprojektid oleksid teie kui tiimi jaoks ideaalsed, kui reklaami eest peab kindlasti hoolitsema number 5. Aga siiski, kokku on saanud sugulashinged. Peamine probleemide allikas on 5-e vajadus teadvustada ruumi ja 1-e vajadus vastutada oma tegude eest. See paar võib vapustavalt hästi sobida! 5 ei tohiks teiste muresid enda kanda võtta, siis kaotab ta 1-e respekti. Üldjuhul nad klapivad teineteisega väga hästi. 

NUMBER 1 - NUMBER 6

Nende vahel võib esineda pingeid. 6 vajab tunnet, et ta vastutab ja hoolitseb kõigi ja kõige eest. Samal ajal ihkab 1 olla esirinnal. Nad põrkuvad kokku ja tagajärjed võivad olla laastavad. Selles suhtes peaks 1 olema natukene tundlikum, et mõista 6-e sõltumatust. Ning 6 ei tohiks olla liiga järeleandlik, muidu hakkab 1 mõtlema, et nii need asjad peavadki käima ja hakkab 6-te ära kasutama. Üldjuhul see suhe väga hea ei ole armastuses, ka sõpruses on ilmselt raskusi. 

NUMBER 1 - NUMBER 7

Number 1 ei tohi olla liiga nõudlik või kannatamatu, sest 7 vajab aega üksiolemiseks ja mõtisklemiseks. Number 1 on ekstravert ja 7 introvert, mõlemad peaksid aru saama, mida teine vabaduseks vajab. Kindlasti ei lakka see paar kunagi juurdlemast ega mõtlemast igasuguste asjade üle. On oht, et nad hakkavad teineteist põhjalikult lahkama. 7-l on intuitsiooni, mis on 1-le väga väärtuslik (kuna ta ise pole vaimne number) ja 1 on suurepärane innustaja ning võib muuta 7-me unistused tegelikkuseks. 

NUMBER 1 - NUMBER 8

Nad on mõlemad agressiivsed, harjunud ise otsustama, seega on 2 varianti - kas tehakse koostööd või on nad vastased. See kombinatsioon on eriti tugev ärialal. Mõlemal on teineteisele palju pakkuda, kuid selle mõistmine nõuab palju küpsust. Nende mõlema standardid on kõrged ja kriitikal siin kohta ei ole. Samas, mõnikord tuleb 8-l lasta 1-l võita. Nad peavad kindlasti leidma omavahelistes suhetes kompromissi. 

NUMBER 1 - NUMBER 9

1 peab õppima ennast usaldama, 9 isetult andma. Sellest võib saada pingevaba ja värske suhe. Raskused tekivad, kui 9 idealism läheb maise 1-e silmis liiale. Number 9 avar maailmanägemine koos number 1 originaalsuse ja jõulise tegutsemisstiiliga võib anda maailmale geniaalseid leiutisi. 1 ei tohiks kunagi arvata, et 9 on üleolev. 1 võib tõmbuda kaitseasendisse ja muutuda vihaseks ning 9-l on raskusi selle talumisega. Kui 9 suudab elada üks hetk ka olevikus, nagu teeb seda 1, siis võib sellest kujuneda väga tugev liit. 

No comments:

Post a Comment