worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Thursday, April 18, 2013

Ärkamisaja retsept

Jälgides kulgu, aega, energiaid ning inimesi tegutsemas praegusel üleminekuajal, olen märganud erinevaid inimesi ärkamas omamoodi. Igaüks leiab miskit, millele toetuda. Igaüks leiab oma viisi, kuidas leida endas see teadlikkus. Igaühe silmad avanevad erinevatele väärtustele ja erinevatele arusaamadele.

Üldjoontes võiksin ma ärkamise suunad/etapid/staadiumid jagada kolmeks osaks:

  1. ISIKLIK ÄRKAMINE
  2. MAAILMA TASEMEL ÄRKAMINE
  3. UNIVERSUMI TASEMEL ÄRKAMINE
KÕIK algab alati iseendast ning liikudes üha enam väljapoole. Igaüks leiab liikumistungi enda sisemusest. Muutumine saab alguse vaid isiklikul tasemel. Me tajume igapäevaselt erinevaid energiamustreid, me tunneme enda sees piiritut spirituaalsust, seletamatut sünkroonsust ja elujõudu. Me sukeldume tasapisi esoteerikasse, me uurime oma toitumiskäitumist, me otsime alternatiive - me hakkame julgema olema ISE. Vaikselt otsime omaenda olemasolule vastuseid, uurime erinevaid allikaid ning võimalusi, kuidas mõista iseend ning teisi. 
Isiklik ärkamine algab igaühel erinevat moodi, erineval ajal. Usun, et paljudel on universumiga antud kaasa suunitlus ärgata võimalikult vara. Isiklik ärkamine - kõlab üsna ilusalt ja hästi - kuid tegelikult võib see kaasa tuua palju segadust hinges. Spirituaalse ärkamise sümptomid leiab internetiavarustes igaüks. Paljud inimesed on elanud terve elu küsimustega eksistentsi olemuse kohta, aga VÄGA PALJUD hakkavad nendele mõtlema just praegusel ärkamisajastul. Teadvustama tung ärkamisele.




Maailma tasemel ärkamine võib alata individuaalselt või alles peale isiklikku ärkamist. Mõlemal juhul avanevad silmad maailmaasjade suhtes. Me uurime keskkonda, toitumist, süsteemi, ühiskonda. Me leiame uskumatuid saladusi, mis on meie eest olnud varjus. Me õpime tundma ajalugu ning saame aru, kuidas ühiskond toimib. Me saame teada, kuidas mõjutatakse meie elu ning kuidas toimib valitsus. Me tahame revolutsiooni ja tunneme suurt tungi maailmasüsteemi muutuse järele. Me saame teadlikuks sellest, kuidas on terve ühiskond üles ehitatud. 




Universumi tasemel ärkamine on jõudmine kõige olemuseni. Me teame, kus on kõige algus. Me tunneme, et me oleme ÜKS absoluutselt kõigega! Me teame, kust me pärineme ning leiame enda eluülesanded. Me tunneme tingimusteta armastust kõige elava suhtes. Me soovime jagada seda armastust kõigiga! Sellisel tasandil jõuame ka arusaamiseni, et see on otseses seoses isikliku ärkamisega - ja me äkitselt oleme ÜKS.

See ärkamine on juba teadvustatud




Kõikidel nendel tasanditel on väga palju erinevaid tehnikaid, vahendeid, kuidas asjade kulgu soodustada.
Isiklikul tasemel loetakse palju erinevat kirjandust, harjutatakse ehk meditatsiooni, käiakse loengutel, otsitakse mõttekaaslasi. Maailma tasemel me muudame paljuski enda toitumisharjumusi ning muutume looduslähedasemaks ja ökonoomsemaks. Me leiame vahendeid, kuidas teha asju teistmoodi. Me hakkame erinema kõigest ja kõigist. Me kahtleme kõiges ja otsime tõde. Me püüdleme sõltumatuse poole. 
Universumi tasemel me üldiselt lihtsalt "oleme".
Me mediteerime, me õpime, me jagame. 
Me õpetame teisi, me suuname teisi. 
Me oleme vabad. Me oleme teadlikud. 


Tegelikult see kõik on üks tervik. On väga oluline, et need osad oleksid omavahel tasakaalus. On inimesi, kes on väga kaua aega vaid isikiku ärkamise tasemel, kuid seda ei saa kuidagi pahaks panna - see etapp on pidev ja loomulik. Olen aga täheldanud, et paljud inimesed jäävad nö "toppama" maailma tasemel ärkamisele, nad unustavad tunda universaalset armastust ja vaid võitlevad süsteemi vastu. Teiselt poolt, olen märganud ka neid, kes jõuavad universaalse ärkamiseni, ent infovoog ja kogu tõe teadasaamine võib reaalsuse niivõrd kõikuma panna, et mõjutab tavapärast elu üsna kardinaalsel viisil. On väga tähtis leida nende kolme osa vahel tasakaal, sest üleminekuaja eesmärk ongi:

olla teadlik toimuvast, tegeleda iseendaga ning seejärel teistega















Numbrid ja ärkamisaja etapid
(NB - need on vaid soodumused, valikud teeb inimene ise)

Soodumus isiklikuks ärkamiseks - 2,4,6,7,9
Soodumus maailma tasemel ärkamiseks - 1,3,4,5,8
Soodumus universumi tasemel ärkamiseks - 3,6,7,9

Kõige sügavamas unes võivad olla 1,5,8 (teadus)
Natuke skeptilised võivad olla 2,4,7 (kahtlejad)
Tõde taluda on kõige raskem 2,6,9 (emotsioonid)

Kui jagada ära ärkamisaja ülesanded ja soovitused, siis
1- juhata teisi ning võta appi mõni humaanne number
2- tegutse aeglaselt ja ära kaota iseend, halda enda emotsioone, ole toeks
3- suhtle kõikidega ja anna edasi olulisi sõnumeid
4- õpeta mõtlema ja elu ümber korraldama
5- uuri salateadusi ning jaga neid kõikjal
6- hoolitse abivajajate eest
7- leia tõde, tegele loodusega
8- ava silmad, follow the money ja leia tõde
9- juhi masse, õpeta ja armasta teisi




Love U all,

Anna

No comments:

Post a Comment