worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Monday, March 11, 2013

Isiklikud aastad

Meie sünniaeg annab meile soodumused-eelised-takistused. Me saame ühe konkreetse päeva jagu universumi võngete omadused, mis meie sünnimomendil universumis olid.
Päevad vahetuvad, võnked lainetavad oma tsüklis, tulevad uued aastad ning lõpmatud tsüklitevahetused.

Igal meie numbril on oma isiklik aasta, seega iga aasta on erinägu, läbides 9-aastast tsüklit. 

Väike tähelepanek:  mitte miski ei ole ühekülgne!

On ka oma isiklik kuu ja isiklik päev, aga see läheb teie jaoks liiga kirjuks :)
Õigemini, inimesed ei oska seda hinnata. Ühe korra vaadatakse, mis konkreetselt kellegi jaoks need päevavõnked on, aga see on ka kõik. See selleks. 

Aastavahetused loomulikult ei ole järsu üleminekuga, ulmeliseks ei tasu ka minna. Samamoodi ei tasu ka esimestel kuudel otsida "märke" - pole tegelikult vaja süvenedagi, las elu kulgeb nagu ta kulgeb. 
Meil on isiklikul tasandil uskumatult palju numbreid, mis meid terve elu mõjutavad ning on numbreid, mis igapäevaselt ning iga kuu ja aasta meid mõjutavad. See on tegelikult väga suur kunst, tajuda mis on mis.
Sellepärast ma püüangi hästi ettevaatlikult seda kõike teile serveerida, sest ei saa kohe lahmakaga välja paisata kõiki numbreid, nii lihtsalt ei saa. See ei arenda mitte kuidagi, see ei anna meile mitte midagi. 

KUIDAS SEDA ARVUTADA, milline aasta meil parasjagu on?

Sünnipäev + sünnikuu + käesolev aasta = Sinu isiklik aasta

Näide.
Minu sünnipäev on 24.04, seega 

24.04.2013
2+4+4+2+1+3=16
1+6=7 

7 ongi siis minu isikliku aasta number, sellel 2013ndal aastal. 
See tähendab, et järgmine aasta on 8, seejärel 9 ja uuesti algusest..

Seega, isikliku aasta number disainib meie aastat, annab meile käesoleva aasta peateema. 


NB! Kui sinul on kellegagi ühine isiklik aasta, tähendab see seda, et teil on terve elu aastad samade võngetega, kuud samade alatoonidega ning päevad samade mõtetega. Minu arvates väga tähelepanuväärne asjaolu edukateks sõprus-, armastus- või töösidemeteks! (ka võitlevatel numbritel võib see teha omavahelised suhted neutraalsemaks!)

AASTATE KIRJELDUSED


ISIKLIK AASTA NUMBER 1

Uute alguste aasta. See on suurepärane aeg alustada uue suunaga, aeg suurteks otsusteks ning muutusteks. Ilmselt sa tunned, et soovid midagi algatada, võtta juhiroll. Oled ehk see aasta pisut initsiatiivikam?
Kasutage seda aastat, et luua kindel põhi ülejäänud tsükli jaoks. See on suure enesekindluse ning otsustamiste aasta - just nüüd vii ellu oma pöörased plaanid! Sa oled uuenduslik ja kõik uus on sinule ülisoodne. Võiksid minna uuesti õppima - see on suurepärane aeg! Või loo oma firma! Tee plaane, organiseeri, vii ellu oma unistused. Ära raiska aega, see on sinu võimalus. Vaid sina oled see, kes juhib enda elu. Sa oled iseenda boss! Armusuhete loomiseks ei ole väga soodne aeg, kuna oled see aasta üldiselt keskendunud iseendale ja enda ambitsioonidele.

ISIKLIK AASTA NUMBER 2
ISIKLIK AASTA NUMBER 3
ISIKLIK AASTA NUMBER 4
ISIKLIK AASTA NUMBER 5
ISIKLIK AASTA NUMBER 6
ISIKLIK AASTA NUMBER 7
ISIKLIK AASTA NUMBER 8
ISIKLIK AASTA NUMBER 9














No comments:

Post a Comment