worldbridger.

My photo
Vabakutseline olemusloo kirjanik

Tuesday, August 28, 2012

Üheksa-naine ja mehed.

Mul on vajadus jagada oma kogemusi, seoses suhetega. Mul on kahju, et ma ei saa kogemuslikult jagada teiste numbrite seisukohti, et saaks ikka korraliku töö valmis, aga kuna mina ise olen järginud numbreid oma terve elu ja analüüsinud suhteid meestega numbrite abil, siis mõtlesin, et jagan seda kogemust ka teiega.
Rõhutan seda, et sõbrasuhted on hoopis teistmoodi!
Numbreid on veel numbrikaardis ja klapp võib olla olemas, aga üldiselt need asjad mööda ei pane.
Tähemärgi sobivus võib ka natukene asju muuta.

KUI ma saan kogemusi ja mõtteid juurde, siis täiendan neid suhtekirjeldusi!

Suhted number 1-ga
Minu jaoks tunduvad need mehed võimukad ning kuna ma ise olen võimukas naine, siis sellise mehega koosolemine on üsna raskendatud. Üks on numeroloogias kõige isekam, üheksa aga isetuim. See kombinatsioon on tõeliselt keeruline, sest see mees kohtleb naist kui "eset" (minu kogemuste põhjal), et naise koht on köögis või tegeleda oma asjadega, meeste asjadesse oma nina toppida ei tohi. Ühelegi 9-naisele ma seda meest ei soovitaks, kelle eluteenumber on 1. Aga see on tõesti vaid minu individuaalne arvamus, sest numbreid on palju ja see võib olla ka sobiv paar, kui asja lähemalt uurida. Üks on minu silmis ülbe tegelane, kes arvab endast üsna palju. Üheksa-naisele selline asi ei meeldi. Ausalt võin öelda, et pole suhtetasandile ühegi sellise mehega laskunud just eelnevatel selgitustel.

Suhted number 2-ga
Põhimõtteliselt võiks öelda, et kõige ühisem asi, mis on number 2-ga, on hoolimine teistest ja teiste abistamine. 2-mees on väga väga emotsionaalne ja üsna tihti mõtleb ta üle. Ennast peab ta üsna arukaks, kuigi vahel need ülemõeldud ideed on jaburad. See mees on kindlasti väga romantiline ja on alati toeks oma naisele, ta on võimeline ka naise ees nutma. Sellised asjad on jaa väga armsad, aga üheksa naine on tõesti tugev naine ja vajab endale MEEST kõrvale. 9-naine on palju positiivsem 2-mehest ja 2-mehe negatiivsus ja pidev maailma analüüsimine ajab 9-t närvi. Kuid ei ole palju numbreid, kellega 9 saaks oma maailmaasju arutada ja 2 on selleks tegelikult sobiv küll. See suhe iseenesest võib toimida küll, aga see on individuaalne. Voodis on number 2 9-naisele liiga igav, rahulik ja konservatiivne.

Suhted number 3-ga
Need inimesed klapivad väga hästi 9-naisega. Nad on säravad, suhtlejad, kuigi natuke võibolla liiga hoolitsevad. Suhtlusteemasid on nendega väga väga palju ja nad kindlasti toetavad teineteist igas asjas! Üldiselt arvatakse, et see oleks küll üks sobivamaid kaaslasi 9-naisele. Aga millest jääb puudu? Ausalt öeldes ei oskagi öelda, tegelikult on nad tõepoolest üsna samal lainepikkusel - kui siis võib-olla see, et 9 on natuke rohkem hulljulge ja vabameelsem, kuigi see ei pruugi üldse olla just see erinevus, siiamaani võiks öelda, et probleeme on suhteliselt vähe. Nad tõesti võivad seletada lõpmatuseni teineteisega, mis on ju väga hea eeldus heaks suhteks, eks ole?

Suhted number 4-ga
Need mehed on hoopis teisel lainepikkusel. Nad on konservatiivsed, rahulikud, stabiilsed ja majandusliku mõtlemisega tüübid - ehk siis totaalsed vastandid 9-naisele. Miks võib huvituda see naine sellisest mehest? Tavaline kirg. Rahumeelsus, millest endal jääb puudu. Siin on see vastandite tõmbumise efekt. 9-naisele võib hirmsasti meeldida 4-mees, aga sisimas ta saab aru, et sellest ei tule mitte kunagi midagi välja, sest väga raske on teineteisele ennast selgeks teha. Samas, ei suuda 4-mees pakkuda 9-naisele erilist tähelepanu, mida too ikka vahel vajab. Ühesõnaga, selles suhtes on alati palju pingeid, see on möödapääsmatu. Küll võivad need inimesed voodis klappida, kui see 4 just liiga rahumeelne ei ole ning läheb 9 naise pööraste ideedega kaasa.
Siin suhtes on alati kaotajaks 9 (kuigi ta peaks endale teadvustama, et reaalselt see ei ole inimene, keda ta otsib), sest 4 teeb kindlasti haiget 9-le. Neil on teineteise vajadustest erinevad arusaamad. 9 peaks eemale hoidma sellistest meestest, sest võib lõpetada tõsises armuvalus.

Suhted number 5-ga
Sellise inimesega ei saa olla suhteid, see on tõeliselt kurb fakt. See mees võib olla just see, mida 9 naine vajab endale - ta on uskumatult terase mõistusega, pööraste ideedega ja väga seksikas. Vaimne ja füüsiline klapp võib olla meelteväliselt ebareaalselt pöörane. Kuigi, 5 on totaalne seikleja ja paarisuhtes ei saa 9 kunagi piisavalt tähelepanu, aga ta võib sellega isegi leppida, sest nad tõepoolest klapivad hästi. 5 kindlasti väga toetab 9-naist, vaimselt ning see on 9-naisele väga oluline. Samuti läheb 5-mees alati kaasa 9-naise ideedega. See suhe täiendab teineteist. Ja voodis on need kõige paremad kaaslased teineteisele. 9-naise poolt võib kõik olla okei, aga see mees ei ole püsiv, seega ei pruugi need üldse suhteni jõudagi kahjuks. 9 naine ei oska anda sellele mehele oma ruumi, mida too vajab.

Suhted number 6-ga
See mees võib sellele naisele olla väga hea sõber, aga ta on võib-olla natuke liiga rahumeelne ja ei pruugi olla piisavalt sihikindel, nii sihikindel nagu 9-naisele meeldiks. 9-naise mehel peaksid olema kindlasti sihid elus, see on fakt, mida väänata ei saa. See on selline üsna tasakaalukas suhe ja probleemiks võibki tulla igavus. Või langeb see paar mingi aja jooksul rutiini lõksu. Aga samas, ei ole see suhe täiesti välistatud. 6-mees on väga toetav ja 9-le see meeldib. Pigem ongi probleemiks see, et 9-naisele ei tundu ta piisavalt mehine ja on igav kaaslane. Mis on ka loogiline, sest lainepikkuselt ongi nad erinevad. Kui 9 ei leia temas vestluskaaslast, kellega oma põnevatest asjadest rääkida, siis jääb tehing ära.

Suhted number 7-ga
See suhe on üsna vaimne. Nad naudivad huvitavaid teemasid ja teineteisega vestlemist. See on selline väga huvitav kombinatsioon - nad vahel nagu püüaksid teineteist üle trumbata, mõlemad on sellised tugeva vaimse loomusega. Võib-olla võibki see suhe mitte toimida just vaidluste tõttu, kumbki ei anna kergelt alla. Mõlemad on ka üsna enesekriitilised ja peavad tihti teineteist maha rahustama mõttetute asjade pärast. Ausalt öeldes ei oskagi öelda, kas see paar reaalselt ka toimiks. Neil võib tekkida erimeelsusi, nad peaksid teineteist hindama just oma erinevuste pärast ja teineteist ära kuulama. Voodis nad kindlasti klapivad, see on neile kui vaimsuse ja füüsilise ülim sulam. Nad mõlemad on ka üsna konkreetsed ja 9 armastab seda, kui intelligentne on 7-mees, kuigi teda on vahel raske mõista. 9 ei pruugi saada piisavalt tähelepanu sellelt mehelt, sellele mehele on kindlasti vaja anda oma ruumi.

Suhted number 8-ga 
Selliseid suhteid ei ole olemas, ütleksin mina. Ei ole leidnud 8-meestega ühiseid teemasid, lainepikkus on täiesti erinev. 8-mehed on vaimsusest kaugel ja on väga praktilised, 9 aga vastupidi. Nendel tekib kindlasti väga palju vaidlusi, 9-naine ei jää kokku 8-mehega (kui just teised numbrid ideaalselt ei klapi). Voodielu on ka neil kindlasti üsna olematu, sest 8-mees tahaks valitseda voodis, aga 9-naisele selline omakasupüüdlik valitsemine ei meeldi. See paar hakkaks pidama tõsiseid lahinguid võimu pärast, sest mõlemad tahavad seda omada. 8 ei tagane kunagi enda otsustest ja vajadusel surub enda emotsioonid tahaplaanile, lähtudes ainult mõistusest ja loogikast.

Suhted number 9-ga
Arvatakse, et nende omavaheline armastus on kõige-kõige suurem kõigi teiste numbrite omavahelisest armastusest. Jah, tõepoolest, nad on nagu kaksikud. Nad mõtlevad ja käituvad ühtemoodi. Huvid on väga kattuvad. Nad koos võivad maailma päästa. Üleüldiselt nagu ei tohiks olla mingeid takistusi, eks? Aga siiski. Kuna nad on nii ühesugused ja mõlemale meeldib võim, siis neil võib hakata teineteisega igav või siis toimub jällegi võimuvõitlus, kus teineteisele teada vahendite ja tehnikatega rünnatakse teineteist täpselt samamoodi, mis võib lõpuks üsna kurb olla. Võib saada saatuslikuks ka see, et 9-naine tahab väljakutseid, aga 9-mees ei ole mingisugune väljakutse, kui kõik lihtsalt totaalselt klapib. Muidugi, voodielus pole neil üldse probleeme, kui teineteise vastu kirg jahtunud ei ole.


No comments:

Post a Comment